Communicatietraining

Je bent klaar om met je startup, je muziek of je kunst de wereld te veroveren. Tof, maar hoe pak je dit aan? Meerdere keren per jaar geeft De Wolven communicatietraining aan ondernemers, muzikanten, kunstenaars en studenten. Dit doen we in huis of in samenwerking met partners zoals Music Motion, Impact Hub en Cultuur Ondernemen. We maken daarbij onderscheid in pr-workshops, social media workshops en mediatrainingen.

Het doel van de pr-workshops is dat de deelnemers zelf leren hoe ze met hun merk of bedrijf in de media komen. We gaan in vogelvlucht door het medialandschap heen en leren je onder andere hoe je een persbericht schrijft en journalisten benadert.

Met de social media workshop leren de deelnemers hoe je het beste kanalen zoals Facebook en Instagram in te zetten voor het bedrijf, merk of campagne.

Tijdens de mediatraining worden de deelnemers klaargestoomd om de media zo goed mogelijk te woord te staan. Eerst duiken we in het Nederlandse medialandschap en de werkwijze van de media. Daarna gaan de deelnemers zelf aan de slag met het trainen van de kernboodschap. Ticks, stopwoordjes of onbewuste bewegingen? We leggen alles vast op camera zodat de deelnemers zich hiervan bewust worden. Tot slot oefenen de deelnemers samen met een echte journalist.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je je opgeven voor een communicatietraining? Bekijk de eerstvolgende data voor:

 

Wil je meer informatie over een mediatraining? Neem contact met ons op.

Leer de media te bereiken
en te benutten