Influencer marketing

Je kunt niet meer om influencers heen. Het belang om influencer marketing in te zetten voor jouw merk of bedrijf wordt steeds meer ingezien. Om jouw doelgroepen effectief te bereiken kan het interessant zijn om een samenwerking met deze nieuwe stroming ‘beïnvloeders’ aan te gaan. Maar wat is een influencer eigenlijk en hoe kun je hen aan je merk of campagne verbinden?

Social influencers
Social influencers zijn mensen met veel volgers op social media. Deze online influencers komen aan hun vele volgers omdat ze op een bepaald gebied als voorbeeld worden gezien. Ze hebben een intensieve band met hun achterban en worden als betrouwbaar gezien omdat ze vaak van nature veel affiniteit hebben met het onderwerp waar zij over communiceren.

Onze ervaring
De Wolven heeft goede banden met social media influencers op het gebied van onder andere maatschappelijke thema’s, duurzaamheid, interieur, voeding en ouderschap. Wij weten de juiste influencers te vinden en de juiste manier om hen warm te maken voor een samenwerking.

Zo hebben we een influencer campagne gedaan met foodbloggers voor de vegarevolutie van Viva Las Vega’s en met mamabloggers voor Stichting Melanoom om het belang van zonbescherming onder de aandacht te brengen. We bedachten voor Hertog Jan een bijzondere smaakreis voor een selecte groep culinaire influencers, nodigden bekende mamabloggers uit voor een bezoekje aan dierentuin GaiaZOO, en organiseerden een influencer events voor lifestylebloggers bij kringloopwinkel Boedelruimers. Ook brachten we influencers uit de wereld van kunst, architectuur, food en lifestyle samen bij de circulaire hotspot Circl.

Wil je weten hoe influencer marketing in te zetten voor jouw bedrijf? Lees dan ook eens onze blogs met tips over de juiste strategie.

Interesse in een influencer campagne? Neem contact met ons op.

We werken snel, zorgvuldig en altijd met een kritische blik.