Jouw doelgroep effectief bereiken
met de juiste influencers

Influencer marketing

Van bekende YouTubers tot Instagrammers: je kunt niet meer om influencers heen. Het belang om influencer marketing in te zetten voor jouw merk of bedrijf wordt steeds meer ingezien. Om jouw doelgroepen effectief te bereiken, kan het interessant zijn om een samenwerking met deze nieuwe stroming ‘beïnvloeders’ aan te gaan. Maar wat is een influencer eigenlijk en hoe kun je hen aan je merk of campagne verbinden?

Social influencers

Social influencers zijn mensen met veel volgers op social media. Deze online influencers komen aan hun vele volgers omdat ze op een bepaald gebied als voorbeeld worden gezien. Ze hebben een intensieve band met hun achterban en worden als betrouwbaar gezien, omdat ze vaak van nature veel affiniteit hebben met het onderwerp waar zij over communiceren. Of dit nu is over sport, eten, mode en lifestyle of posts over hun dagelijks leven.

Onze ervaring

De Wolven heeft goede banden met social media influencers op het gebied van onder andere maatschappelijke thema’s, duurzaamheid, interieur, voeding en ouderschap. Wij weten de juiste influencers te vinden én de manier om hen warm te maken voor een samenwerking.

Zo schakelden we voor Stichting Melanoom de hulp van influencers in om het belang van het regelmatig checken van je (moeder)vlekjes onder de aandacht te brengen. Voor Hertog Jan bedachten we een bijzondere smaakreis voor een selecte groep culinaire influencers, om verschillende experts de smaak te laten beleven. Ook brachten we influencers uit de wereld van kunst, architectuur, food en lifestyle samen bij de circulaire hotspot Circl met een culinaire reis door het pand.

Wil je weten hoe influencer marketing in te zetten voor jouw bedrijf? Lees dan ook eens onze blogs met tips over de juiste strategie.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op:

Ik ga akkoord met het Privacy statement