Podcast

Nog nooit gingen ontwikkelingen in de media zo snel als nu. Daar waar radiozenders het steeds zwaarder hebben, groeit de populariteit van de online variant als nooit tevoren.De podcast is dé nieuwste trend om jouw publiek te bereiken.

De podcast is een fenomeen dat al langer bestaat, maar steeds vaker wordt herkend als waardevol communicatiemiddel. Podcasts zijn bij uitstek geschikt voor allerlei soorten content. Van interviews tot visiestukken en van columns tot fictie. Een perfect kanaal voor meer verdieping over je onderwerp, vaak in samenwerking met experts binnen je vakgebied. En juist omdat het podcast-publiek specifiek zoekt naar bepaalde onderwerpen, weet je zeker dat jouw topic ook daadwerkelijk relevant is voor de luisteraar.

Wij zorgen voor het hele traject van concept tot de productie. We adviseren over de strategie, onderwerpen en thema’s voor de podcast. We schrijven het script en zorgen ervoor dat de afleveringen via bekende kanalen zoals Spotify en iTunes te beluisteren zijn. En als pr-bureau weten we als geen ander jouw podcast onder de aandacht brengen. Want, het doel is toch dat mensen daadwerkelijk naar je verhalen luisteren.

In samenwerking met Circl zijn we een podcast gestart voor iedereen die geïnteresseerd is in de wereld van circulariteit. En tijdens de Week van de Circulaire Economie namen een podcast-aflevering op met Circl en bol.com over het zetten van duurzame stappen.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op.

luisteren is de
nieuwe communicatietrend