Pr-coach

Sta je in de startblokken om een bedrijf, product of dienst te lanceren? Óf wil je een volgende stap zetten en doorgroeien? Maar heb je geen idee hoe je dit op communicatievlak moet aanpakken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een pr-coach aan die antwoorden geeft op al jouw prangende pr-vragen. Hoe maak je jezelf bijvoorbeeld zichtbaar op de markt? Hoe krijg je meer volgers? Hoe bezorg je jezelf publiciteit? En waar vind je (meer) klanten?

Hoe we dit doen? Samen plannen we een sessie (of zoveel je nodig hebt), waarbij een expert van De Wolven je daadwerkelijk verder gaat helpen. Wij zullen je voorzien van tips en concrete handvatten waarmee jij na afloop gewoon zelf aan de slag kan.

Vooraf aan de sessie bespreken we wat je nodig hebt om verder te kunnen. Op deze manier benutten we de coaching gesprekken optimaal. In een sessie van ongeveer anderhalf uur nemen we de concrete stappen door die jij op het gebied van pr kan zetten. Zo ga je bijvoorbeeld naar huis met de ingrediënten voor een plan van aanpak en een communicatiekalender. Of de opbouw van een goed persbericht en perslijst. We spreken uit eigen ervaring als we zeggen: pr is een mooi vak en iedereen kan het leren.

Wil jij je eigen pr-coach? Neem dan contact met ons op. 

Wij bieden een frisse blik
op jouw communicatie