Workshops

Pr-workshop
Wij geven meerdere keren per jaar pr-workshops aan kunstenaars, muzikanten en ondernemers. Dit doen we in huis of in samenwerking met partners zoals Music Motion, Impact Hub en Cultuur-Ondernemen.

Het doel van de workshops is dat de deelnemers zelf leren hoe ze met hun werk of bedrijf in de media komen. Ze krijgen praktische adviezen en gaan zelf aan de slag om free publicity te behalen. Een journalist van een dagblad of persbureau is in veel gevallen ook een middag aanwezig om kennis te delen en om het huiswerk (lees: de eerste stappen in de pr) te beoordelen.

En het werkt! Al vele deelnemers zijn actief aan de slag gegaan met hun pr en verschijnen met regelmaat in de media die voor hen relevant zijn.

Inhoud

  • Uitleg over het medialandschap
  • Verschil free publicity versus adverteren
  • Het belang van een ijzersterke kernboodschap
  • Nieuwswaarde en kansen in de media herkennen
  • Jouw eigen nieuws identificeren en ‘maken’
  • Oefenen met persoonlijk contact met journalisten en influencers
  • Ontwikkelen van rake teksten

Agenda geplande pr-workshops:
Data: er staan momenteel geen workshops op de planning. Houd deze pagina en onze social media kanalen in de gaten voor aankomende workshops.

Social media workshop

Daarnaast geven we vanuit De Wolven ook social media workshops. Ben je actief  op social media zoals Facebook en Instagram en wil je weten hoe je deze kanalen het beste kan gebruiken voor jouw bedrijf, merk of campagne?

Je leert in deze workshop van De Wolven wat de beste strategie is om daadwerkelijk zichtbaar te zijn via sociale media. Onderwerpen die aan bod komen: Hoe bereik je nieuw publiek, hoe creëer je meer awereness voor een onderwerp en hoe zet je advertenties in om je publiek te bereiken.

Agenda geplande social media workshops:
Data: er staan momenteel geen workshops op de planning. Houd deze pagina en onze social media kanalen in de gaten voor aankomende workshops.

Nieuwsgierig geworden of wil je je opgeven voor een training? Neem contact met ons op.

We werken snel, zorgvuldig en altijd met een kritische blik.