Publiciteit

Communiceren met het publiek kan bij uitstek via de media. Journalisten en redacteuren zijn continu op zoek naar nieuws en wij helpen hen daarmee, zowel bij de nieuwe als de traditionele media. Dit doen we door het nieuws naar boven te halen in de boodschap van onze klanten, en dat nieuws bij de juiste journalisten en media onder de aandacht te brengen. Het resultaat: publiciteit.

Onze middelen om journalisten te informeren lopen uiteen van ‘free publicity’-activiteiten tot betaalde samenwerkingen en allerlei tussenvormen. Denk bijvoorbeeld aan een persevent, pr-stunt, persbericht of een persoonlijke mediabenadering. Daarnaast kunnen we helpen bij het schrijven van een publiciteitsplan of wanneer er – in het ergste geval – sprake is van negatieve publiciteit.

Wij kunnen voor onze klanten fungeren als volledige press desk en zijn dan verantwoordelijk voor alle persactiviteiten gedurende een lange periode. Of we werken op projectbasis en genereren in korte tijd aandacht voor een specifiek onderwerp.
Bekijk hier enkele voorbeelden van onze meeste recente cases.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op.

We werken snel, zorgvuldig en altijd met een kritische blik.