Social media

Tegenwoordig zijn social media onmisbaar om het publiek te betrekken bij een product, dienst, persoon of bedrijf. Wanneer is het van toegevoegde waarde en hoe ga je er mee om? Wie is verantwoordelijk voor het onderhouden ervan en hoe vaak post je bijvoorbeeld een tweet? Hoe krijg je meer volgers die ook geïnteresseerd zijn in wat je te zeggen hebt? De Wolven adviseert over het inzetten van social media of neemt het beheer van social media over.

Soms is het juist niet effectief om eigen kanalen te beginnen. Wanneer een platform al veel volgers of vrienden heeft, kan het effectiever zijn om met hen samen te werken dan om zelf een platform te initiëren. De Wolven heeft veel ervaring in het betrekken van bestaande social media in de communicatiestrategie.

Social pr
Bijna alle media hebben hun eigen social media met veel volgers en vrienden. Aandacht voor je boodschap in een post van de Libelle of een tweet van Linda magazine, is minstens zo waardevol als een item in de krant. Wij inventariseren welke kansen er voor onze klanten liggen om aandacht te krijgen op deze social media, wat wij ‘social pr’ noemen.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op.

We werken snel, zorgvuldig en altijd met een kritische blik.