De Jonge Wolven pr
Category
Pers

De Jonge Wolven gaan los

Pr-bureau De Wolven start met traineeship

Logo DJW Low Res

Amsterdam – Pr- en communicatiebureau De Wolven start per half juni met De Jonge Wolven. Het betreft een traineeship van zes maanden, waarbij jong talent wordt opgeleid tot beestachtig sterke pr-professionals. De eerste trainee is al geworven en het bureau zoekt nog naar een tweede. Kandidaten kunnen een online sollicitatie invullen en een kort filmpje insturen.

Waarom het initiatief De Jonge Wolven? “Jonge talenten hebben een frisse blik op communicatie-uitdagingen binnen bedrijven”, verklaart Leonne van de Ven, eigenaar van De Wolven. “Met hun nieuwsgierigheid en eagerness geven zij een boost aan de creatieve denkkracht van organisaties. Bovendien komen ze nu bijna niet aan de bak. De meeste bureaus vragen drie tot vijf jaar werkervaring, maar ze krijgen nergens de kans om die ervaring op te doen. Binnen De Jonge Wolven bieden we hen juist dat.”

Nieuwe generatie
In De Jonge Wolven gaan afgestudeerde communicatietalenten werken aan pr- en communicatieprojecten bij de opdrachtgever op locatie of vanuit het Wolvennest aan de Lauriergracht in Amsterdam. Een ervaren Wolven-adviseur coacht deze nieuwe generatie tot sterke pr-professionals. Daarnaast krijgen ze begeleiding op projecten vanuit De Wolven. “De eerste opdrachten zijn al binnen en variëren van communicatie rondom een event tot het ontwikkelen van een doelgroepstrategie in de muziekbranche,” aldus van de Ven.

EINDE BERICHT