HLP digitale assistent
Category
Pers

Lancering digitale, persoonlijke assistent: HLP

De online dienst die consumenten vrije tijd teruggeeft

Amsterdam – Vind jij het ook zo lastig om online te vinden wat je zoekt? Uiteindelijk kost het zeeën van tijd en weet je alsnog niet of je de beste optie hebt gevonden. HLP is het nieuwste digitale platform dat jou dit werk uit handen neemt. Het gemak van een persoonlijke online adviseur voor iedereen en overal, vlak onder je duim. Voor jong en oud, van wasmachine tot vakantie. HLP helpt.

Het nieuwe tijdmanagement
HLP is geschikt voor elke consument die het zat is zijn tijd te verdoen met zoekopdrachten op google. Hoe het werkt? Sms “HLP” naar 3669. De gebruiker krijgt een link naar een online chatgesprek en een aantal vragen over wat hij of zij zoekt. Binnen een uur ontvangt de gebruiker een top vijf van producten of diensten die aansluiten bij zijn of haar voorkeur. HLP is daarom een uitkomst voor mensen die weinig tijd of zin hebben om zelf onderzoek te doen naar de beste keuze. De kosten per opdracht bedragen 3 euro en zijn terug te vinden op de factuur van de telecomprovider.

Objectief advies
HLP kan adviseren over alle mogelijke vragen die je hebt en waar je normaal gesproken een internet search op zou loslaten. Denk aan producten zoals wasmachines, camera’s, meubels en auto’s. Maar ook aan advies over de juiste vakantiebestemming, een autoverzekering, dansles voor je kinderen of zelfs een bos bloemen voor je schoonmoeder. HLP werkt met een onafhankelijke en persoonlijke HLPdesk. De top vijf die de gebruiker ontvangt is niet beïnvloed door adverteerders en volledig objectief. Op de Nederlandse markt is HLP de eerste persoonlijke assistent die je zeven dagen per week van 10.00 tot 22.00 kunt raadplegen, ook op feestdagen.

Groeiende behoefte
HLP haakt aan op de ontwikkeling dat consumenten steeds meer behoefte hebben aan online hulp. Tekenend hiervoor zijn virtuele services als Siri (Apple), Cortana (Windows) en Google Now. Maar HLP is anders. De gebruiker converseert namelijk niet met een computer, er zit iemand persoonlijk klaar om te helpen. Hierdoor kan HLP de vertaalslag maken van ingewikkelde specificaties naar klipklare informatie voor de consument en is het voor de consument een alternatief voor vergelijkingssites. Niet alleen voor ingewikkelde zoekopdrachten biedt HLP hulp. Je kunt met iedere willekeurige vraag bij HLP terecht.

HLP is het geesteskind van Michel Hoekstra, die online is sinds het eerste uur. Hoekstra: “Met HLP geven we mensen een stukje van hun waardevolle vrije tijd terug. HLP is geen luxe product, maar juist een laagdrempelige online dienst voor de consument.”

Einde bericht