Category
Persberichten

Kringloopwinkel Boedelruimers breidt uit met tweede locatie en webshop

Kringloopwinkel Boedelruimers stelt op 1 juli een nieuwe sorteerloods en verzamelplaats in Landsmeer open voor het publiek. Iedereen die op zoek is naar vintage spullen en tweedehands schatten kan dan, naast de vertrouwde kringloopwinkel aan de Slijperweg in Amsterdam-Noord, ook terecht in de grote loods langs de ring A10 in Landsmeer. Ook lanceert Boedelruimers op 1 juli een webwinkel.

Boedelruimers ontruimt woningen en bedrijfspanden, koopt inboedels op, verhuist en is tegelijkertijd klusbedrijf. De goederen worden op een milieuvriendelijke wijze afgevoerd, verkocht in een van de kringloopwinkels of geschonken aan de goede doelen waarmee Boedelruimers samenwerkt.

Spulletjes
Vanwege de groei de afgelopen jaren was het tijd voor een nieuw pand en extra ruimte. Met de nieuwe locatie op Zuideinde 81A en de webshop brengt Boedelruimers de opgekochte goederen nu op drie manieren aan de man. Denk aan antieke tafeltjes, design kasten, vaasjes, lampen, fauteuils, servies, vintage kleding en nog veel meer.

Mensen die van hun gebruikte spullen (wel in goede staat) af willen, kunnen ook bij Boedelruimers terecht. Ophalen doet Boedelruimers in veel gevallen kosteloos of anders tegen een zeer schappelijke vergoeding. Op de nieuwe locatie in Landsmeer zijn de goederen ook zelf langs te brengen.

Uitnodiging
Iedereen is welkom om op zaterdag 1 juli langs te komen voor een hapje en een drankje tijdens de kennismakingsopening van 11.00 tot 17.00 uur. Op www.facebook.com/boedelruimers.nl staan regelmatig diverse acties en worden dikwijls prijzen weggeven.