Category
Persberichten

XPO Logistics benoemd tot officiële transportpartner van de Evian Championship

XPO Logistics, een toonaangevende wereldwijde leverancier van transport en logistieke oplossingen, is benoemd tot de officiële transportpartner van de 2017 Evian Championship, het vijfde en laatste grote toernooi op de Ladies Professional Golf Association (LPGA) tour. Het toernooi wordt gehouden van 14 tot 17 september.

Een toegewijd XPO-team levert achter de schermen de cruciale logistieke ondersteuning aan de Evian Resort Golf Club, gelegen in de heuvels boven het Evian-les-Bains skigebied in Frankrijk. De diensten bestaan uit het vervoer, de opstelling en goedkeuring van apparatuur en andere benodigdheden.

XPO Logistics levert diensten op maat voor enkele van de meest gerenommeerde sportevenementen in de wereld, waaronder de Tour de France, Arctic Race of Norway, Paris Marathon en Tour de France Sailing Race.

“We zijn trots dat wij het Evian Championship ondersteunen en zijn toegewijd om dit prestigieuze evenement tot een succes te maken voor iedereen die betrokken is. Wij wensen alle deelnemers een goede wedstrijd”, aldus Malcolm Wilson, managing director, supply chain, XPO Logistics Europe.