Nieuws

Cushman & Wakefield kondigt Annelou de Groot aan als nieuwe Head of Netherlands

Annelou de Groot
20 maart 2023

Jeroen Lokerse maakt de overstap naar het global team als Head of Product Innovation

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield kondigt Annelou de Groot aan als Head of Netherlands. Zij volgt Jeroen Lokerse op. Na 10 jaar leiding te hebben gegeven aan de Nederlandse activiteiten, maakt Lokerse de overstap naar een wereldwijde rol binnen het bedrijf als Head of Product Innovation.

Met de benoeming van Annelou de Groot komt er veel kennis en ervaring van buiten het bedrijf naar binnen. De Groot maakt de overstap vanuit IWG, ’s werelds grootste aanbieder van flexibele werkplekken. Binnen deze organisatie heeft ze verschillende leiderschapsfuncties bekleed, meest recentelijk als Director of Partnership Growth voor Zuid- & West-Europa. Eerder heeft ze directiefuncties bekleed bij onder andere Dynamis en Vastned.

De overstap van Lokerse naar het global innovatie team van Cushman & Wakefield is een logische voor hem. Onder zijn leiding is Cushman & Wakefield uitgegroeid tot marktleider binnen de vastgoedwereld in Nederland. Hij was verantwoordelijk voor succesvolle nieuwe services en klantoplossingen die zowel in EMEA als wereldwijd zijn doorgevoerd. Onder meer het 6 Feet Office-concept dat in de beginfase van de pandemie werd gelanceerd en bedrijven over de hele wereld hielp zich voor te bereiden op de veilige terugkeer naar kantoor. Vanuit zijn nieuwe rol zal Jeroen Lokerse zich wereldwijd verder inzetten op innovatie.

Colin Wilson, Chief Executive, EMEA, Cushman & Wakefield: “Jeroen heeft de afgelopen jaren op talloze manieren bijgedragen aan het succes van ons bedrijf, zowel in zijn rol als hoofd van onze Nederlandse organisatie en als lid van ons EMEA leadership team. Hij heeft een speciaal talent voor het inzetten van data en analytics om kansen te identificeren en om waarde te creëren voor onze klanten. Zijn overstap en nieuwe rol biedt ons bedrijf de mogelijkheid dit werk uit te breiden.”

Wilson vervolgt: “Ik ben er trots op dat Annelou onze organisatie komt versterken. Zij is een ervaren, en binnen de vastgoedmarkt zeer gewaardeerd leider. Ik zie haar benoeming als een geweldige fit voor Cushman & Wakefield.

Annelou de Groot: “Ik kijk er naar uit om in een uitdagende tijd met veel ontwikkelingen binnen de vastgoedmarkt bij Cushman & Wakefield aan de slag te gaan. Naast mijn leidinggevende rol binnen de organisatie zal ik me ook inzetten voor een meer diverse en inclusieve werkomgeving waarin alle collega’s het beste uit zichzelf kunnen halen.”

Jeroen Lokerse, Head of Product Innovation, Cushman & Wakefield: “Data en analytics vergroten de transparantie van vastgoed als beleggingscategorie en stimuleren een beter inzicht en besluitvorming in alle aspecten van de sector. Dit is al mijn hele carrière een ambitie van mij. Ik kijk er naar uit dit voort te zetten en waarde te leveren in deze nieuwe wereldwijde rol.”

MEER NIEUWS

02-05-2024

Nieuwe Patagonia documentaire ‘The Shitthropocene’ onderzoekt het nieuwe tijdperk van goedkope rotzooi

Lees meer
25-04-2024

Nineties presenteert samen met Annelinde Bruijs Artificial by Nature op Oerol 2024

Lees meer
11-04-2024

Patagonia Amsterdam opent deuren

Lees meer
28-03-2024

Bol bestaat een kwart eeuw en blikt vooruit: “Circulair winkelen moet mainstream worden”

Lees meer