Categorie
Wolvennieuws

Vers bloed bij De Jonge Wolven

Een nieuwe lichting Jonge Wolven is per 1 november opgenomen in het nest van communicatie- en pr-bureau De Wolven. Zoé Déjean en Valentijn Wolff worden in de aankomende tien maanden opgeleid tot beestachtig sterke pr-professionals. Vol enthousiasme gaan zij aan de slag voor een aantal bestaande en nieuwe klanten en verdiepen zij zich verder in het vak.

De eerste Jonge Wolf, Zoé Déjean, deed naast haar studie Vrijetijdsmanagement aan de Hogeschool Inholland ervaring op als junior communicatie- en productiemedewerker bij Food Cabinet. De andere Jonge Wolf, Valentijn Wolff, liep eerder stage bij Chasing the Hihat eventproductions en was manager van restaurant l’Entrecôte et les dames, terwijl hij Communicatiewetenschappen aan de VU studeerde.

Werk aan de winkel
Bang om stil te zitten is voor de verse Jonge Wolven niet nodig, want de eerste opdrachten zijn al binnen. De trainees gaan onder andere aan de slag met pr-workshops en het social media beheer van diverse klanten. Tevens ondersteunen ze De Wolven bij projecten voor het College voor de Rechten van de Mens, Museumplein Limburg en Paco Raphael.

De Jonge Wolven
De Jonge Wolven is een initiatief van communicatie- en pr-bureau De Wolven waarbij afgestudeerde communicatietalenten met een frisse blik meewerken aan projecten bij de opdrachtgever op locatie of vanuit het Wolvennest aan de Lauriergracht in Amsterdam. Ervaren Wolven-adviseurs begeleiden de trainees gedurende 10 maanden met als doel de jonge talenten een kans te bieden om ervaring op te doen in het vak. Tevens geven De Jonge Wolven met hun nieuwsgierigheid en eagerness een boost aan de creatieve denkkracht van organisaties.

Einde bericht