Nieuws

Batavia Stad en The Next Closet brengen maandelijks duurzame designer fashion

28 maart 2023

Pre-loved als eerste keuze: Conscious pop-up store The Next Closet x RE.love

Batavia Stad Fashion Outlet en The Next Closet gaan dit jaar structureel samenwerken. Ieder laatste weekend van de maand opent de pop-up store van de designer vintage winkel in het fashion outlet center. Met deze samenwerking geeft Batavia Stad verder invulling aan het duurzame initiatief RE.love. The Next Closet, het online kledingplatform dat bekend staat om zijn designer pre-loved kleding en bekende verkopers is deze maand open van vrijdag 31 maart t/m zondag 2 april met deze maand de Closet van presentator, schrijver en comedian Lisa Loeb.

Vanaf nu kunnen bezoekers van het outletcentrum maandelijks geselecteerde items van luxe merken en bekende verkopers uitzoeken, passen en shoppen. Iedere maand wordt aandacht gegeven aan luxe designermerken zoals Louis Vuitton, Isabel Marant, Daily Paper en Ganni. Ook worden items verkocht van wisselende influencers.

Olivier van Veen, Marketing Director Batavia Stad: “Het doel is om pre-loved net zo aantrekkelijk te maken als nieuw. We willen laten zien dat kleding met een tweede leven een mooie aanvulling kan zijn op nieuwe collecties en bovendien een duurzame impact heeft. Met de structurele samenwerking met The Next Closet zorgen we voor mooie pre-loved premium fashion, passend bij de uitstraling van het Center.”

Bewuster winkelen
Na het initiatief van Batavia Stad voor een eigen RE.love-winkel krijgen bezoekers van de shopstad opnieuw de mogelijkheid om een bewuste keuze te maken voor een vintage aankoop. Olivier van Veen, Marketing Director Batavia Stad: “Bewuster winkelen wordt steeds belangrijker, maar niet iedereen weet altijd waar je moet beginnen. We willen onze bezoekers helpen bij het maken van bewustere keuzes, door binnen ons brede premium assortiment meer aandacht te geven voor duurzame mode, zoals vintage designerkleding, voor een goede prijs. De match met The Next Closet sluit daar perfect op aan. Het is een van de bekendste platformen waar je de mooiste preloved designermerken vindt. We zijn trots dat ze voor Batavia Stad kiezen om onze bezoekers te laten zien hoe je bijzondere items kunt scoren en kleding een tweede leven geeft.”

Meer informatie

Locatie: Bataviaplein 250, Lelystad.
Open: laatste weekend van de maand
Openingstijden: Bekijk de actuele informatie op www.bataviastad.nl

MEER NIEUWS

01-03-2024

De Wolven zoekt een pr- en communicatieadviseur

Lees meer
09-01-2024

Patagonia Worn Wear tour keert terug naar sneeuwbestemmingen in Europa

Lees meer
09-01-2024

Kvik introduceert designkeuken Noliam in arizona beige en wood

Lees meer
18-12-2023

VPRO Cinekid Top 100 beste jeugdfilms 2023 bekend

Lees meer
15-12-2023

ScaleUp Dashboard 2023: voor het eerst in jaren weer meer snelgroeiende bedrijven in Nederland

Lees meer