Nieuws

De Jonge Wolven zet tanden in Atelier

22 juni 2016

De Jonge Wolven, een traineeship initiatief van pr-bureau De Wolven, gaat een nieuwe samenwerking aan met Christiaan Bauduin, eigenaar van restaurant en evenementenlocatie Atelier. De samenwerking gaat zich focussen op het meedenken over een vernieuwende invulling van de zomerprogrammering. Een klus waar Jonge Wolf Odette Bosman met een achtergrond als eventmanager en creative graag haar tanden inzet.

Atelier op de kaart
Op 2 januari 2016 opende Atelier haar deuren aan de Valschermkade 16A (Schinkelbuurt) in Amsterdam. Van origine een oude wasstraat, herboren als restaurant en evenementenlocatie: Atelier moet dé nieuwe plek worden in de Schinkelbuurt. Sinds de opening heeft het team mooie events georganiseerd en veel aandacht gekregen in de media. Toch is er nog ruimte voor verbetering.

Een frisse blik van buitenaf is wat Bauduin nodig heeft om een meer gevarieerd aanbod te bieden aan zijn klanten: ‘We zijn heel trots op wat we hebben bereikt, nu willen we doorpakken en Atelier echt op de kaart zetten’. Om dit te bereiken zijn De Jonge Wolven ingeschakeld. Aankomende maanden geven zij advies op het gebied van nieuwe activaties, promotionele activiteiten, events en social media. Door deze nieuwe samenwerking breidt het territorium van De Jonge Wolven zich verder uit naar adviespartner.

Over De Jonge Wolven
De Jonge Wolven is een plek voor communicatietalent om zich te ontwikkelen tot beestachtig goede pr-adviseurs. De afgelopen maanden hebben De Jonge Wolven succesvol de publiciteit voor verschillende bedrijven verzorgd zoals Nineties Productions, Wundernacht en Sap.je. Daarnaast zijn de drie pr-trainees steeds vaker inzetbaar als adviespartner, bijvoorbeeld voor Atelier en WTDNXT.

MEER NIEUWS

01-03-2024

De Wolven zoekt een pr- en communicatieadviseur

Lees meer
09-01-2024

Patagonia Worn Wear tour keert terug naar sneeuwbestemmingen in Europa

Lees meer
09-01-2024

Kvik introduceert designkeuken Noliam in arizona beige en wood

Lees meer
18-12-2023

VPRO Cinekid Top 100 beste jeugdfilms 2023 bekend

Lees meer
15-12-2023

ScaleUp Dashboard 2023: voor het eerst in jaren weer meer snelgroeiende bedrijven in Nederland

Lees meer