Nieuws

De Wolven lanceert een eigen magazine! | 14 januari 2019

11 januari 2019

Pr- en communicatiebureau De Wolven snuffelt graag aan nieuwe groene zaken. Van toffe projecten tot het creëren van inspirerende content en – nog liever – een combinatie daarvan. Geheel in dit straatje grijpt het bureau de vierde editie van de Week van de Circulaire Economie (14-18 januari) aan om duurzaamheid verder op de kaart te zetten. Want circulair ondernemen klinkt prachtig, maar hoe doe je dat dan? Daarom lanceert De Wolven het (nog niet) circulaire magazine ‘Circulair Ondernemen: Hoe dan?’. Een blad met inspiratiecases en praktische tools voor iedereen die circulaire stappen wil zetten. Het magazine kwam tot stand in samenwerking met Circl, het circulair paviljoen op de Zuidas.

In actie voor circulair ondernemen
Blader hieronder door de eerste editie van het magazine waarin de pioniers in de circulaire economie worden uitgelicht. Centraal staan de verhalen om organisaties aan te moedigen mee te bouwen aan een duurzamere wereld. Niet alleen de usual suspects zoals Patagonia, HAVEP en Circl, maar ook organisaties als bol.com en ACCEZ delen hun, soms eerste, stappen richting duurzaamheid. Leonne van de Ven, eigenaar De Wolven: “Als je in gesprek gaat met organisaties over duurzaam ondernemen, is ‘Hoe dan?’ bijna altijd de eerste vraag die volgt. Dat ook grote organisaties als bol.com zich kwetsbaar opstellen om hun stappen te delen, vind ik bijzonder. Hiermee laten ze zien dat je altijd iets kan doen en dat het belangrijk is dit te stimuleren in plaats van te bekritiseren.”

Het gratis magazine is tijdens de kick-off van de Week van de Circulaire Economie in Circl overhandigd aan Antoine Heideveld, directeur van Het Groene Brein en aan Karin Flores d’Arcais, directeur van Circl.

 

MEER NIEUWS

01-09-2023

Kleur in de keuken: Kvik introduceert designs in mistig blauw en arizona beige

Lees meer
22-08-2023

Onderzoek online marktplaats refurbed: 86% van de Nederlanders bekend met term refurbished

Lees meer
17-08-2023

Theatercollectief Nineties presenteert samen met Nic Bruckman Projecten lunchvoorstelling Vast

Lees meer
15-08-2023

Pride voorbij? Nee! 4 tips om je inclusieve boodschap het hele jaar door uit te dragen

Lees meer
14-08-2023

Ophef! 6 opvallende communicatiemomenten in de sport

Lees meer