Nieuws

De Wolven start Masterclass voor studenten van The New School

28 maart 2018

Vanaf eind maart doceert pr- en communicatiebureau De Wolven een nieuw vak aan The New School in Amsterdam. In De Wolven Masterclass wordt een select aantal studenten in acht lessen ondergedompeld in de wereld van media en pr. Het doel van de masterclass is hen klaarstomen voor de arbeidsmarkt. De studenten bezoeken onder andere redacties van belangrijke mediamakers, zoals DWDD, Vice, NOS en Quote. Zo krijgen zij een beeld van hoe deze redacties te werk gaan en zien zij waar hun carrièremogelijkheden liggen.

De Wolven ontwikkelde de masterclass speciaal voor The New School. Eva Wolf, eigenaar van De Wolven: ‘Wij vinden het belangrijk om onze kennis op het gebied van pr en communicatie te delen. De afgelopen twee jaar gaven we al les aan tweedejaars studenten van The New School. Met het nieuwe vak, bedoeld voor vierdejaars, gaan we een stapje verder en bieden we de studenten een kijkje in de keuken van media én bureaus. Het einddoel: een super enthousiaste nieuwe lichting pr-professionals!”

Naast het lesgeven op The New School verzorgt De Wolven gastcolleges op universiteiten en workshops voor startups, kunstenaars en muzikanten.

The New School
The New School is een kleinschalige vierjarige hbo-opleiding op het terrein van communicatie, creativiteit en ondernemen in Amsterdam. Vorig jaar is de instelling uitgeroepen tot beste kleinschalige hbo-opleiding in Nederland door de Keuzegids hbo.

MEER NIEUWS

02-05-2024

Nieuwe Patagonia documentaire ‘The Shitthropocene’ onderzoekt het nieuwe tijdperk van goedkope rotzooi

Lees meer
25-04-2024

Nineties presenteert samen met Annelinde Bruijs Artificial by Nature op Oerol 2024

Lees meer
11-04-2024

Patagonia Amsterdam opent deuren

Lees meer
28-03-2024

Bol bestaat een kwart eeuw en blikt vooruit: “Circulair winkelen moet mainstream worden”

Lees meer