Nieuws

De Zorgcirkel steekt medewerkers een hart onder de riem

31 maart 2020

Dag en nacht staan de medewerkers van De Zorgcirkel klaar om hulp en zorg te verlenen tijdens de Corona-epidemie die de wereld in zijn greep houdt. De Zorgcirkel wil haar medewerkers laten weten dat ze de inzet van alle medewerkers enorm waarderen. In korte tijd is er daarom een pakket aan initiatieven ontwikkeld om hen een hart onder de riem te steken. Pr- en communicatiebureau De Wolven helpt de zorginstelling met ontwikkeling en uitvoering van deze interne communicatiecampagne. 

Persoonlijke boodschap en waardering centraal

Om de medewerkers structureel te ondersteunen en waardering te tonen voor hun inzet heeft De Zorgcirkel samen met communicatiebureau De Wolven een strategie ontwikkeld die gericht is op persoonlijke aandacht. Een uitdaging voor een organisatie waar ruim 4.200 medewerkers werken, op verschillende locaties. Naast een persoonlijke videoboodschap die intern is verspreid, waarin de directie het personeel toespreekt, is binnen 48 uur een videoconcept bedacht en gemaakt in samenwerking met productiehuis RubenPaulRuben. Hierin spreken alle regiodirecteuren en het bestuur van De Zorgcirkel hun waardering uit voor de inzet van de medewerkers. Daarnaast hebben alle medewerkers afgelopen week een kaartje door de bus gekregen met bemoedigende woorden van de directie en regioteams.

Naast de acties die al zijn ondernomen, zullen gedurende de tijd meer initiatieven volgen om medewerkers continu betrokken te houden. Ook worden opties onderzocht om familieleden van de medewerkers beter in te lichten en de fysieke gezondheid van de medewerkers te bevorderen.

Marre de Visser, senior-adviseur bij De Wolven: ‘Een film realiseren in 48 uur, van concept tot eindresultaat, is een uitdaging. Iedereen heeft de handen ineengeslagen om dit voor elkaar te krijgen. Dat het is gelukt getuigt maar weer dat als alle neuzen dezelfde kant opstaan we ook in zeer korte tijd iets heel moois kunnen neerzetten.’

Communicatiehulplijn voor gratis consult

Om bedrijven extra te ondersteunen in deze moeilijke periode heeft De Wolven een (crisis) communicatiehulplijn in het leven geroepen. Bedrijven die willen sparren, advies, een frisse blik of extra hulp nodig hebben kunnen bellen naar de communicatiehulplijn via 020 620 3354 of mailen naar De Wolven via communicatiehulp@dewolven.com. Een team van communicatiedeskundigen staat klaar om eerste hulp te verlenen op het gebied van communicatie, in de vorm van een gratis consult.

MEER NIEUWS

09-01-2024

Patagonia Worn Wear tour keert terug naar sneeuwbestemmingen in Europa

Lees meer
09-01-2024

Kvik introduceert designkeuken Noliam in arizona beige en wood

Lees meer
18-12-2023

VPRO Cinekid Top 100 beste jeugdfilms 2023 bekend

Lees meer
15-12-2023

ScaleUp Dashboard 2023: voor het eerst in jaren weer meer snelgroeiende bedrijven in Nederland

Lees meer
13-12-2023

Proef de feestdagen bij Batavia Stad

Lees meer