Nieuws

Drie nieuwe adviseurs aan de slag bij pr- en communicatiebureau De Wolven

01 september 2021

Het Amsterdams pr- en communicatiebureau De Wolven breidt uit met drie junior communicatieadviseurs: Fidessa van Rietschoten (28), Ayla Kok (24) en Mats Hopstaken (26). Ze gaan aan de slag voor klanten als bol.com, de KNAW, North Sea Farmers, Roetz en Superunie. Het team telt met deze nieuwe gezichten nu negen adviseurs.

Fidessa van Rietschoten volgde een master Kunstgeschiedenis en werkte bij Het Parool, het Concertgebouw en Residence. Haar journalistieke ervaring past zij bij De Wolven toe op klanten als De Entree, bol.com en SBR Nexus.

Ayla Kok heeft de master Data-Driven Design afgerond en heeft bij bedrijven als Goat Organic Apparel en social mediabureau Dorst & Lesser ervaring opgedaan met het bedenken en ontwikkelen van onlinecampagnes. Ze kijkt graag naar verschillende duurzame en maatschappelijke communicatievraagstukken met extra aandacht voor etnische diversiteit.

Mats Hopstaken deed naast zijn master Corporate Communications ervaring op bij de salesafdeling van Vandebron. Hij combineert bij De Wolven zijn belangstelling voor duurzaamheid met zijn communicatievaardigheden en gaat nu aan de slag voor klanten als Roetz, Linehub, Batavia Stad en FarmersDirect Coffee.

Fotografie:  Naomie Laan

MEER NIEUWS

11-04-2024

Patagonia Amsterdam opent deuren

Lees meer
28-03-2024

Bol bestaat een kwart eeuw en blikt vooruit: “Circulair winkelen moet mainstream worden”

Lees meer
26-03-2024

Patagonia opent voor één dag Worn Wear pop-up shop in Amsterdam

Lees meer
14-03-2024

Bol bundelt krachten met leveranciers om uitstoot CO2 te verminderen

Lees meer