Nieuws

Kleur in de keuken: Kvik introduceert designs in mistig blauw en arizona beige

01 september 2023

Een frisse look voor tijdloos design

Kvik’s keukenontwerpen Bordo en Mano zijn dit najaar beschikbaar in twee nieuwe subtiele kleuren: Bordo in industrieel grijsblauw en Mano in arizona beige. Beide keukens zijn het prototype van Deens design waarin schoonheid, eenvoud en functionaliteit samenkomen. Met de zorgvuldig samengestelde kleuren wil Kvik haar huidige ontwerpen van een frisse look voorzien. Hierbij heeft de keukenfabrikant gekozen voor rustige, effen tinten om de tijdloze en minimalistische uitstraling van het design te behouden. Zo ontwerpt Kvik keukens die jaren meegaan.

Meike Hoek de Jong, Marketing Manager Kvik Nederland: “De Bordo en Mano zijn al jaren de bestverkochte keukens van Kvik. We zijn ontzettend trots dat we hen van een verfrissende kleur hebben kunnen voorzien zonder dat dit ten koste gaat van de Deense look en feel. Daarbij zijn de materialen van de keukens gewoon zoals klanten van ons gewend zijn: de kasten en fronten bestaan voor minstens 50% uit gerecyclede materialen en zijn voor 99% recyclebaar. De beschermende folielaag voor de keukenkasten zijn gemaakt van gerecyclede petflessen.”

Over BORDO: betaalbaar en subtiel
Kvik laat zien dat een designkeuken in combinatie met verantwoorde materialen niet duur hoeft te zijn. Zo is Bordo blue al verkrijgbaar vanaf 6.946. “De blauwe kleur met grijze ondertonen is verfrissend, maar subtiel,” aldus Claus Johnsen, hoofd design bij Kvik over de nieuwe Bordo blue. “Het design is door haar minimalistische uitstraling makkelijk te combineren met andere materialen, zoals Corisa dark of light oak. Voor een extra luxe uitstraling adviseer ik daarbij een zwart laminaten keukenblad met matzwarte kraan. Kies de accessoires die bij jou passen en creëer zo een keuken op maat.”

Over MANO: klassiek en tijdloos
Het klassieke ontwerp Mano is hét visitekaartje van Kvik. Niet voor niks gaat deze keuken al twintig jaar mee. Eerder was de Mano al beschikbaar in klassiek wit, donkergrijs en donker hout. Met de introductie van de fluweelzachte kleur arizona beige, wordt de keuken vanaf september dit jaar in vier varianten aangeboden. Claus Johnsen, hoofd design bij Kvik: “Combineer de keuken met bijpassende accessoires die het design afmaken en een eigen karakter geven. Kies bijvoorbeeld voor de Mano arizona beige in combinatie met een dun, verfijnde eikenhouten werkblad. Zo creëer je een moderne en toch warme uitstraling passend in elk huishouden.”

Vanaf september 2023 is Bordo verkrijgbaar in de kleur blue en Mano in arizona beige bij Kvik. Meer informatie: Kvik.nl

KEYWORDS

MEER NIEUWS

22-08-2023

Onderzoek online marktplaats refurbed: 86% van de Nederlanders bekend met term refurbished

Lees meer
17-08-2023

Theatercollectief Nineties presenteert samen met Nic Bruckman Projecten lunchvoorstelling Vast

Lees meer
15-08-2023

Pride voorbij? Nee! 4 tips om je inclusieve boodschap het hele jaar door uit te dragen

Lees meer
14-08-2023

Ophef! 6 opvallende communicatiemomenten in de sport

Lees meer
02-08-2023

De 10 opvallendste mediamomenten van 2023 [tot nu toe]

Lees meer