Nieuws

LVT-collectie Northern Grain™ van Interface nu verkrijgbaar in Nederland

15 november 2023

De Northern Grain™ LVT-collectie van Interface® is vanaf deze maand verkrijgbaar in Nederland. De collectie geeft een licht en ruimtelijk gevoel aan verschillende soorten ruimtes, zoals kantoren, onderwijslocaties en horeca. De vloeren hebben een strak, ongecompliceerd design, gecombineerd met zachte tinten en zuivere neutrale kleuren in verschillende houtsoorten. Hiermee nodigt Northern Grain natuurlijk licht uit, terwijl het ook een rustiger basis legt met de diepere zachte bruin- en grijstinten uit de collectie.

Northern Grain™ bestaat uit planken van 100×25 cm en is verkrijgbaar in 12 kleurstellingen die zijn verdeeld over drie subtiele maar verschillende houtnerfpatronen: Glazed Oak, Nordic Wash en Natural Satin. Elke uitvoering uit de Northern Grain collectie bevat de houtdetails van beuken, essen en grenen en is gemaakt met fijne lijnen, delicate knoesten en de zachte rimpelingen van houtnerven.

Net als andere harde vloerproducten van Interface biedt Northern Grain de prestaties en voordelen die nodig zijn voor hedendaagse zakelijke ruimtes:

  • De backing van deze collectie – 4,5 mm Sound Choice™ LVT- zorgt voor kwalitatieve geluidsreductie en een optimaal vermogen om contactgeluid en geluidsoverdracht via de vloer te verminderen.
  • Northern Grain biedt door de toepassing van Ceramor+ verbeterde antislipeigenschappen.

Interface LVT bevat 39% gerecycled materiaal en is IAQ Gold gecertificeerd. Net als alle producten die Interface verkoopt is Northern Grain door een onafhankelijke, externe partij gecertificeerd als CO2-neutraal via het Carbon Neutral Floors™-programma.

KEYWORDS

MEER NIEUWS

02-05-2024

Nieuwe Patagonia documentaire ‘The Shitthropocene’ onderzoekt het nieuwe tijdperk van goedkope rotzooi

Lees meer
25-04-2024

Nineties presenteert samen met Annelinde Bruijs Artificial by Nature op Oerol 2024

Lees meer
11-04-2024

Patagonia Amsterdam opent deuren

Lees meer
28-03-2024

Bol bestaat een kwart eeuw en blikt vooruit: “Circulair winkelen moet mainstream worden”

Lees meer