Nieuws

Media.Monks is winnaar Gouden Groeier Award Top 250 Groeibedrijven

10 oktober 2022

Hilversums productiebureau opnieuw snelste groeier van Nederland

Digitaal productiebureau Media.Monks is voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot de Gouden Groeier en is daarmee het snelstgroeiende bedrijf van Nederland in 2022. Het Hilversumse mediabedrijf werd gekroond op het Top 250 Groeibedrijven Event in het AFAS Theater in Leusden, een initiatief van Erasmus Centre for Entrepreneurship en nlgroeitVictor Knaap (CEO Media.Monks) nam digitaal de prestigieuze award in ontvangst in een zaal vol collega groeiondernemers. Media.Monks groeide de laatste drie jaar gemiddeld met 80 procent en creëerde meer dan 4.000 nieuwe banen (in FTE). 

Knaap blij verrast met deze winst: “Afgelopen jaar was voor ons echt ‘
het lastigste jaar tot nu toe. Wij hadden dit nog nooit meegemaakt. Maar anders dan de beurskoersen doen vermoeden, gaat het goed met onze groei en hebben we dit jaar weer veel mensen aangenomen.”

Gouden Groeier Media.Monks beklimt wederom hoogste trede 
Ondanks de uitdagingen door de pandemie wist Media.Monks de razendsnelle groei te handhaven en heeft inmiddels meer dan
8.000 mensen wereldwijd in dienst. Het van oorsprong Hilversumse mediaproductiebedrijf heeft kantoren in Amsterdam, Londen, Stockholm, Dubai, New York, Los Angeles, Singapore en werkt samen met nationale
en internationale reclamebureaus aan digitale projecten voor toonaangevende merken. Het mediabedrijf weet betalingspionier Mollie
en bijlesspecialist StudyWorks achter zich te houden.

Naast de uitreiking van de Gouden Groeier werden er drie andere toonaangevende groeibedrijven bekroond met een award. Speciale onderscheidingen waren er voor Mosa Meat (Impactvolle Groeier), Typeqast (Vrouwelijke Groeier) en Fourthline (Jonge Groeier). Meer informatie hierover is hier te lezen.

Over Top 250 Groeibedrijven
De Top 250 Groeibedrijven is een jaarlijks onderzoek van Erasmus Centre for Entrepreneurship naar de snelstgroeiende bedrijven van Nederland.
Ze spelen een belangrijke rol in de Nederlandse economie als banenmotor en aanjagers van innovatie. Tijdens het jaarlijkse event gaan groeiondernemers in gesprek over groeikansen en duurzaam ondernemerschap. Dit jaar gebeurde dat onder leiding van hosts Kees
de Jong (nlgroeit), prof. dr. Justin Jansen (Erasmus Centre for Entrepreneurship) en Monique Ansink (Jumbo Spanbanden). CEO’s Wouter Klinkhamer (Zivver) en Sonja Meijerink (Typeqast) legden de aanwezige ondernemers concrete groeivraagstukken voor. Meer informatie over de Top 250 Groeibedrijven 2022 is ook te vinden op www.nlgroeit.nl.

MEER NIEUWS

11-04-2024

Patagonia Amsterdam opent deuren

Lees meer
28-03-2024

Bol bestaat een kwart eeuw en blikt vooruit: “Circulair winkelen moet mainstream worden”

Lees meer
26-03-2024

Patagonia opent voor één dag Worn Wear pop-up shop in Amsterdam

Lees meer
14-03-2024

Bol bundelt krachten met leveranciers om uitstoot CO2 te verminderen

Lees meer