Nieuws

Nieuwe koers voor Jamie magazine!

28 juni 2017

Deze zomer lanceert Veen Media de restyling van Jamie magazine, het internationale food-, travel- en lifestylemagazine van Jamie Oliver. De Nederlandse licentietitel volgt hiermee het Engelse voorbeeld dat in nauwe samenwerking met Jamie Oliver opnieuw in de markt is gezet. Na ruim 50 edities vond het Jamie-team het tijd voor verandering. Met de restyling hoopt Jamie magazine een relevante inspiratiebron te zijn voor iedereen die meer wil weten over eten.

Jamie Oliver: “Ik ben ongelofelijk trots op de nieuwe look van Jamie magazine! Het voelt fris, spannend en helemaal van deze tijd. het magazine zit barstensvol inhoud; van exclusieve recepten die je nergens anders zult vinden tot foodie-inzichten van mijn vertrouwde vrienden, zoals inspirerende verhalen, foodtrends, de allernieuwste adresjes, seizoensgerechten en nog veel meer.”

Vanaf het zomernummer, dat deze week bij de abonnees op de mat valt en vanaf 4 juli in de winkel ligt, zal het tijdschrift exclusieve Jamie Oliver recepten publiceren en gerechten plus verhalen bevatten van Jamie’s culinaire vrienden. Moeilijke recepten en lange verhalen maken plaats voor een vrolijke mix aan korte interviews, nieuwswaardige items en eenvoudige recepten. Ook visueel is Jamie magazine gerestyled. Met 1,5 cm extra lengte, frisse kleuren, een strakke vormgeving en Jamie Oliver op de cover knalt het magazine uit de schappen.

Jamie magazine Nederland wordt uitgegeven door Veen Media en bereikt met elke editie ruim 200.000 lezers. De eerste gerestylde editie richt zich op zomers buiteneten. Jamie Oliver zet in een tien pagina tellende productie zomerfruit in het zonnetje, terwijl visexpert Bart van Olphen zijn beste zalmrecepten deelt. Naast heel veel andere tips, trends en recepten voor picknicks, tuinfeestjes en barbecues, kunnen lezers de lekkerste hotspots van Amsterdam ontdekken en worden ze meegenomen op een patisserie-tour door Parijs.

Hoofdredacteur Suzanne Pronk: “Het heeft ons op de redactie flink wat nachtelijke uurtjes werk, maar gelukkig ook heel erg veel plezier bezorgd… En wij zijn supertrots op het eindresultaat! Niet alleen ziet het magazine er fantastisch uit, ook hebben we een heleboel nieuwe rubrieken toegevoegd, die inspelen op de toenemende interesse van onze lezers om alles te willen weten over eten.”

MEER NIEUWS

01-09-2023

Kleur in de keuken: Kvik introduceert designs in mistig blauw en arizona beige

Lees meer
22-08-2023

Onderzoek online marktplaats refurbed: 86% van de Nederlanders bekend met term refurbished

Lees meer
17-08-2023

Theatercollectief Nineties presenteert samen met Nic Bruckman Projecten lunchvoorstelling Vast

Lees meer
15-08-2023

Pride voorbij? Nee! 4 tips om je inclusieve boodschap het hele jaar door uit te dragen

Lees meer
14-08-2023

Ophef! 6 opvallende communicatiemomenten in de sport

Lees meer