Nieuws

Oud-journalist Joost Morel versterkt team van pr-bureau De Wolven

19 juni 2017

De Wolven breidt de roedel uit met vers bloed. Joost Morel (30) – voorheen journalist bij Trouw – zet bij het Amsterdamse pr- en communicatiebureau zijn journalistieke ervaring om in advies voor diverse klanten en hij wordt verder getraind tot een door de wol(f) geverfde pr-professional.

Na zijn studie Geschiedenis liep Morel stage bij Het Parool op de Kunst en Media-redactie om daarna de master Journalistiek en Media aan de UvA te doen. Z’n masterscriptie schreef hij, met een oog op de toekomst, over de pr-tactiek newsjacking, waar ook het eerste contact met De Wolven werd gelegd. Een stage vanuit z’n masteropleiding leidde uiteindelijk tot een dienstverband als journalist bij dagblad Trouw. Daar werkte hij achtereenvolgens op de redacties economie, binnenland en online en leerde hij de mores van de media kennen.

Zijn fascinatie voor het pr-vak stak hij nooit onder stoelen of banken en als Wolf mag hij er nu zijn tanden in zetten. Voor JINC, een organisatie die zich inzet voor kwetsbare jongeren, werkte Morel al aan de campagne rond een project om scholieren uit het praktijkonderwijs betere kansen te bieden op de arbeidsmarkt. Verder doet hij de pr voor de jaarlijkse Onderwijsprijs van de KNAW, net als voor de opening van restaurant A Beautiful Mess in de Bijlmerbajes, een initiatief van Refugee Company. Last but not least adviseert hij naast winkelbelevingexpert Mood Media ook huurwoningenwebsite Pararius rond de kwartaalberichten.

MEER NIEUWS

09-11-2022

Online marktplaats refurbed breidt productaanbod in Nederland uit met refurbished gameconsoles

Lees meer
08-11-2022

Mascha Halberstad wint Burny Bos Eigenwijsprijs 2022

Lees meer
08-11-2022

Nederlandse energiecoöperaties slaan handen ineen om energiesituatie huishoudens te verbeteren

Lees meer
03-11-2022

Boeklancering ‘Ik wil je iets vertellen’: Een prentenboek dat kinderen helpt praten over nare ervaringen

Lees meer
03-11-2022

Museumnacht Amsterdam zet dit jaar meer in op inhoudelijk programma

Lees meer