Nieuws

Pr-bureau De Wolven breidt duurzaam portfolio uit

25 januari 2017

Succesvolle samenwerkingen maken hongerig naar nieuwe groene initiatieven

De Wolven breidt het portfolio binnen de duurzame sector uit met een aantal nieuwe samenwerkingen. Het Amsterdamse pr- en communicatiebureau ondersteunt de sociale ondernemingen Nederland Circulair!, The Girl and the Machine en Valley bij het genereren van publiciteit voor hun initiatieven. Na eerdere succesvolle projecten voor onder andere Charlie + Mary, GreenTech Week, Koneksie en MVO Nederland blijft de roedel zich in 2017 inzetten voor een groenere samenleving.

Van eerlijke mode tot een duurzamer voedselsysteem en van veilige motoren tot groene business-modellen. De Wolven zette het op de kaart in 2016 met media-aandacht bij onder andere Eva Jinek, RTLZ en 7Ditches en een reeks circulaire artikelen op Sprout.nl en Mt.nl. Met de nieuwe opdrachten voor Nederland Circulair! zet De Wolven duurzame ondernemingen verder op de kaart via online en offline publiciteit.

Zoé Déjean, welp in het wolvennest, bijt zich vast in de nieuwe en bestaande klanten en projecten uit de duurzame sector. Zij is naast haar baan bij De Wolven, actief bij Starters4Communities. Bij deze organisatie worden starters op de arbeidsmarkt opgeleid in sociaal ondernemen. Met deze opgedane kennis gaat Zoé een relevante bijdrage leveren aan het behalen van goede publiciteit voor de groene initiatieven.

MEER NIEUWS

09-11-2022

Online marktplaats refurbed breidt productaanbod in Nederland uit met refurbished gameconsoles

Lees meer
08-11-2022

Mascha Halberstad wint Burny Bos Eigenwijsprijs 2022

Lees meer
08-11-2022

Nederlandse energiecoöperaties slaan handen ineen om energiesituatie huishoudens te verbeteren

Lees meer
03-11-2022

Boeklancering ‘Ik wil je iets vertellen’: Een prentenboek dat kinderen helpt praten over nare ervaringen

Lees meer
03-11-2022

Museumnacht Amsterdam zet dit jaar meer in op inhoudelijk programma

Lees meer