Nieuws

Pr-bureau De Wolven breidt duurzaam portfolio uit

25 januari 2017

Succesvolle samenwerkingen maken hongerig naar nieuwe groene initiatieven

De Wolven breidt het portfolio binnen de duurzame sector uit met een aantal nieuwe samenwerkingen. Het Amsterdamse pr- en communicatiebureau ondersteunt de sociale ondernemingen Nederland Circulair!, The Girl and the Machine en Valley bij het genereren van publiciteit voor hun initiatieven. Na eerdere succesvolle projecten voor onder andere Charlie + Mary, GreenTech Week, Koneksie en MVO Nederland blijft de roedel zich in 2017 inzetten voor een groenere samenleving.

Van eerlijke mode tot een duurzamer voedselsysteem en van veilige motoren tot groene business-modellen. De Wolven zette het op de kaart in 2016 met media-aandacht bij onder andere Eva Jinek, RTLZ en 7Ditches en een reeks circulaire artikelen op Sprout.nl en Mt.nl. Met de nieuwe opdrachten voor Nederland Circulair! zet De Wolven duurzame ondernemingen verder op de kaart via online en offline publiciteit.

Zoé Déjean, welp in het wolvennest, bijt zich vast in de nieuwe en bestaande klanten en projecten uit de duurzame sector. Zij is naast haar baan bij De Wolven, actief bij Starters4Communities. Bij deze organisatie worden starters op de arbeidsmarkt opgeleid in sociaal ondernemen. Met deze opgedane kennis gaat Zoé een relevante bijdrage leveren aan het behalen van goede publiciteit voor de groene initiatieven.

MEER NIEUWS

01-09-2023

Kleur in de keuken: Kvik introduceert designs in mistig blauw en arizona beige

Lees meer
22-08-2023

Onderzoek online marktplaats refurbed: 86% van de Nederlanders bekend met term refurbished

Lees meer
17-08-2023

Theatercollectief Nineties presenteert samen met Nic Bruckman Projecten lunchvoorstelling Vast

Lees meer
15-08-2023

Pride voorbij? Nee! 4 tips om je inclusieve boodschap het hele jaar door uit te dragen

Lees meer
14-08-2023

Ophef! 6 opvallende communicatiemomenten in de sport

Lees meer