Nieuws

Batavia Stad opent winkels Sandro en Maje

10 november 2022

Fashion Outlet voegt premium merken toe met Franse touch

In Batavia Stad Fashion Outlet openen twee nieuwe winkels hun deuren: de Franse merken Sandro en Maje. Vandaag opent Maje de deuren en volgende week maandag (14 november) Sandro. De twee premium fashion merken staan bekend om high quality basics voor elke gelegenheid die makkelijk te mixen zijn met andere items. Sandro en Maje, waarvan de oprichters zussen zijn, zorgen met hun komst voor een Franse fashion touch naar de shopstad in Lelystad. Uiteraard net als alle andere premium merken met kortingen tussen de 30% en 70%.

Batavia Stad wil continu de bezoekers een meer premium shopbeleving bieden en voegde het afgelopen jaar verschillende luxe en gerenommeerde merken toe aan het assortiment. Na Reiss, Black Bananas, The Healthy Kitchen, American Vintage, My Jewellery en de pop-up shops van The Next Closet en Anna + Nina, komen daar nu Sandro en Maje bij. Scott Otte, Marketing Director bij Batavia Stad: “We zijn echt aan het bouwen aan een premium shopbeleving en ik ben blij dat dit met de komst van deze twee merken nóg meer vorm krijgt. Sandro en Maje zijn bijzondere merken die dat unieke, Franse gevoel uitstralen in hun collecties.

Een stukje Parijs in Lelystad
Sandro is nauw verbonden met de stad Parijs en dat zie je terug in de collecties. Het merk wil de Franse elegantie combineren met het chique en moderne karakter van de stad. De vrouwenlijn van Sandro focused op stadsmeidjes die een discrete look nastreven. Bij Sandro Homme, de mannenlijn, ligt de nadruk op chique door middel van vintage stijlen en visueel opvallende kledingstukken. Maje is een high end vrouwenmerk dat wordt gedragen door (jonge) vrouwen en meisjes met een gelijkwaardige geest. Het merk ontwerpt kleding voor het normale, maar buitengewone dagelijkse leven van een hedendaagse heldin, model en social media-ster.

MEER NIEUWS

13-11-2023

Drie creatieve partijen betrokken bij communicatiecampagne Cinekid Festival 2023

Lees meer
31-10-2023

Tijdens Museumnacht Amsterdam ontdekken jongeren musea op een nieuwe manier

Lees meer
25-10-2023

Linda wil kip! wint de Cinekid Leeuw voor Beste Kinderfilm van 2023

Lees meer
15-10-2023

Cinekid Festival feestelijk geopend met wereldpremière Jippie No More!

Lees meer