Nieuws

Batavia Stad viert de zomer met Summer Event by LINDA.

26 juni 2023

Zomers weekend speciale collecties, diverse activiteiten en zomerkleding met korting

Op 1 en 2 juli vindt in Batavia Stad Fashion Outlet het Batavia Stad Summer Event by LINDA. plaats. Diverse winkels bieden dat weekend een speciaal door LINDA.-stylisten geselecteerde collectie aan. Verder zijn er verschillende activiteiten en kunnen lezers van het tijdschrift genieten van gratis extra’s. Het Summer Event valt samen met de Big Summer Sale, waardoor de zomercollecties tijdens het weekend te shoppen zijn met 30 tot 70 procent korting. Daarnaast is Batavia Stad op vrijdag 30 juni en zaterdag 1 juli ‘s avonds geopend tot 22:00 voor Late Night Shopping.

Om te voorkomen dat mensen een kast vol kleding hebben die ze nooit dragen is het thema van het evenement schat zoeken. Om bezoekers te helpen bij het vinden van deze schatten zijn er in Batavia Stad speciale LINDA.-collecties. Deze zijn te herkennen aan de roze tags die een stylist van het tijdschrift hangt aan items die passen bij LINDA. De collecties zijn te vinden in geselecteerde winkels, zoals American Vintage, Levi’s, L’Oréal, Samsonite en The Body Shop.

Om in de zomersfeer te komen is er tijdens het Summer Event ook een Flower Wall met echte bloemen in Batavia Stad te zien. Daarnaast zorgt een saxofonist voor livemuziek en is er een grote ballenbak waar bezoekers in kunnen duiken en foto’s voor social media kunnen maken.

Speciale extra’s voor LINDA.-lezers
Elke LINDA.-abonnee heeft bij het nieuwste magazine een kaart ontvangen. Als ze die meenemen naar Batavia Stad ontvangen zij verschillende extra’s tijdens het Summer Event, zoals een tas, een gratis ijsje om af te koelen en een zomerse coconut mocktail om te relaxen.

Leden van de Batavia Stad Fashion Club kunnen, zolang de voorraad strekt, tijdens het evenement ook eenmalig het nieuwste LINDA.-magazine aanschaffen in het Information Centre. Met de bijgevoegde kaart kunnen ook zij tijdens het evenement van dezelfde voordelen profiteren.

Late Night Shopping
Op vrijdag 30 juni en zaterdag 1 juli is het Late Night Shopping in Batavia Stad. Op die dagen is het outlet centrum geopend tot 22.00 uur. Bezoekers mogen dan na 20.00 uur gratis uitrijden.

Het Summer Event is een samenwerking tussen Batavia Stad Outlet Centrum en LINDA.

MEER NIEUWS

01-09-2023

Kleur in de keuken: Kvik introduceert designs in mistig blauw en arizona beige

Lees meer
22-08-2023

Onderzoek online marktplaats refurbed: 86% van de Nederlanders bekend met term refurbished

Lees meer
17-08-2023

Theatercollectief Nineties presenteert samen met Nic Bruckman Projecten lunchvoorstelling Vast

Lees meer
15-08-2023

Pride voorbij? Nee! 4 tips om je inclusieve boodschap het hele jaar door uit te dragen

Lees meer
14-08-2023

Ophef! 6 opvallende communicatiemomenten in de sport

Lees meer