Nieuws

De Wolven aan de slag voor duurzame vloerenfabrikant Interface

16 april 2020

De Amerikaanse vloerenfabrikant Interface heeft het Amsterdamse pr- en communicatiebureau De Wolven verantwoordelijk gemaakt voor hun pr-werkzaamheden in de Benelux. Interface is koploper op het gebied van duurzaamheid in de vloerenbranche. De Wolven bouwt het komend jaar, samen met haar Belgische partner Wavemakers en met SEO Specialist SDIM, aan de brand awareness en autoriteitspositie van het bedrijf. 

Het Europese hoofdkantoor van Interface is gevestigd in Nederland en is tevens hun grootste distributiecentrum in Europa. In de fabriek in Scherpenzeel wordt 100% duurzame energie gebruikt, het watersysteem is gesloten en er gaat geen afval naar de vuilnisbelt. Ook bevindt zich hier het lab waar nieuwe innovaties het daglicht zien op het gebied van duurzaamheid en circulariteit. In het Awarehouse, een duurzaam ervarings- en kenniscentrum van Interface, worden regelmatig evenementen georganiseerd om onder andere architecten en designers te inspireren.

Leonne van de Ven, oprichter en eigenaar van De Wolven: ‘Interface is een echte voorloper en innovator op het gebied van duurzaamheid. Daarmee zijn ze een voorbeeld voor veel bedrijven als het gaat om het behalen van klimaatdoelen – en dat goede voorbeeld delen we natuurlijk graag met de buitenwereld. Een echte droomklant dus!’

Over Interface 
Interface is een wereldwijd commercieel bedrijf in vloeren met een grote collectie tapijttegels en veerkrachtige vloeren, waaronder LVT en rubberen vloeren van nora®. Het bedrijf begon in 1994 met Mission Zero, met als missie om in 2020 klimaatneutraal te zijn. Dit doel is in 2019 al behaald, waarna het bedrijf een nieuwe missie is gestart: Climate Take Back.

MEER NIEUWS

09-11-2022

Online marktplaats refurbed breidt productaanbod in Nederland uit met refurbished gameconsoles

Lees meer
08-11-2022

Mascha Halberstad wint Burny Bos Eigenwijsprijs 2022

Lees meer
08-11-2022

Nederlandse energiecoöperaties slaan handen ineen om energiesituatie huishoudens te verbeteren

Lees meer
03-11-2022

Boeklancering ‘Ik wil je iets vertellen’: Een prentenboek dat kinderen helpt praten over nare ervaringen

Lees meer
03-11-2022

Museumnacht Amsterdam zet dit jaar meer in op inhoudelijk programma

Lees meer