Nieuws

De Wolven en Circl partners in circulaire communicatie

11 juli 2018

Na succesvolle projecten rondom de opening van Circl en de Week van de Circulaire Economie, is De Wolven nu vaste partner van Circl. De samenwerking gaat verder dan de vaste pr werkzaamheden rondom de circulaire hub. Beide partijen organiseren samen ook lezingen voor vakgenoten over duurzame communicatie. Met deze nieuwe circulaire samenwerkingspartner breidt De Wolven haar duurzame portfolio wederom verder uit.

De Wolven was onlangs al verantwoordelijk voor de media-aandacht rondom het WeMakeThe.City weekend bij Circl, met evenementen als ROEF Festival, The Maker Market, We Make M-ODE en lezingen en masterclasses van o.a. André Kuipers en Bas Kosters. De Wolven was voor deze evenementen ingeschakeld om nieuwe doelgroepen te bereiken met behulp van onder andere influencers. Deze lijn wordt doorgezet tijdens de verdere samenwerking.

Leonne van der Ven, mede-oprichtster van De Wolven: “Met Circl gaan we een next level partnership aan. Samen willen we de circulaire beweging versnellen; niet alleen inspireren maar ook echt activeren. Een samenwerking waar we trots op zijn, omdat we hierdoor nog meer stappen kunnen zetten naar een duurzame wereld.”

Rose-Ann, communicatiestrateeg Circl: “De Wolven helpen ons out of the box te denken, de juiste verbindingen te leggen en ons netwerk uit te breiden. Onze samenwerking is echt een co-creatie: samen realiseren we onze duurzame dromen.”

Over Circl
Circl is een circulair totaalconcept, bestaande uit horeca, work- en eventspaces, waar ondernemers, belangstellenden, buurtbewoners en voorbijgangers samen in beweging komen voor een duurzame wereld. Het volledig duurzaam en circulair gebouwde paviljoen is een living lab waar wordt geëxperimenteerd met innovatieve oplossingen voor de uitdagingen van de toekomst. Voor iedereen die niet alleen wil praten over de circulaire economie maar ook vooral wil starten, als idealistische individu, start-up of onderdeel van een grote corporate. Circl is een plek om te leren, te inspireren, maar vooral om te verbinden.

MEER NIEUWS

09-11-2022

Online marktplaats refurbed breidt productaanbod in Nederland uit met refurbished gameconsoles

Lees meer
08-11-2022

Mascha Halberstad wint Burny Bos Eigenwijsprijs 2022

Lees meer
08-11-2022

Nederlandse energiecoöperaties slaan handen ineen om energiesituatie huishoudens te verbeteren

Lees meer
03-11-2022

Boeklancering ‘Ik wil je iets vertellen’: Een prentenboek dat kinderen helpt praten over nare ervaringen

Lees meer
03-11-2022

Museumnacht Amsterdam zet dit jaar meer in op inhoudelijk programma

Lees meer