Nieuws

Duurzame ontdekkingstocht op ACT. festival

31 augustus 2018

Met o.a. Dennis Storm, Jelle Brandt Corstius, Lisagoesvegan, culinaire rockster Joël Broekaert en Thijs Boontjes Dans en Showorkest

ACT. is het duurzaamheidsfestival van ASN Bank en gaat dit jaar over duurzame keuzes maken. Het festival vindt plaats op zondag 30 september tussen 13.00 uur en 19.00 uur op Festivalterrein Thuishaven in Amsterdam. ACT. biedt inspirerende workshops over afvalvrij leven en wonen in een tiny house. Het brengt je verhalen over de toekomst van vliegen, duurzaam eten en hoe blockchain de wereld eerlijker maakt. Ook is het de laatste kans om in Nederland een Human Rights Tattoo te laten zetten.

Tickets kosten €7,50 en hiervoor krijg je toegang, eten en enkele drankjes. De volledige opbrengst van de kaartverkoop gaat naar de winnaar van de publieksprijs van de ASN Bank Wereldprijs 2018.

Programma en ticketverkoop
De eerste namen van ACT. 2018 zijn bekend:
Dennis Storm over de schoonheid van minimalisme. Foodblogger LisaGoesVegan over duurzaam eten. Jeroen Toirkens en Jelle Brandt Corstius over het belang van de Boreale zone. Culinaire rockster Joël Broekaert over de toekomst van goed en lekker eten. Marjan van Aubel over het (solar-)design van de toekomst. Bezoek het Tiny House van Marjolein Jonker. Laat een Human Rights Tattoo zetten. Geniet van een krakend lekkere krekelburger. Muziek van Thijs Boontjes Dans en Showorkest.

Volg de ACT. 2018 facebookpagina voor meer programma-updates en koop je ticket online.

Over ACT.
ACT. 2018 staat in het teken van duurzame keuzes maken. Met ACT. maakt ASN Bank kiezen makkelijker. ASN helpt je op weg met achtergrondinformatie, feiten en cijfers om jouw keuzes op te baseren. Door te kiezen, draag je namelijk bij aan de wereld om je heen. Met je mes en vork bijvoorbeeld, door de spullen die je koopt of hoe je energie gebruikt. En ja – ook met je dagelijkse bankzaken. Met €1000 euro op je ASN-rekening, bespaar je bijvoorbeeld vier maanden douchen of 1681 kopjes koffie aan CO2 uitstoot, ten opzichte van de gemiddelde Nederlandse bank.

MEER NIEUWS

02-05-2024

Nieuwe Patagonia documentaire ‘The Shitthropocene’ onderzoekt het nieuwe tijdperk van goedkope rotzooi

Lees meer
25-04-2024

Nineties presenteert samen met Annelinde Bruijs Artificial by Nature op Oerol 2024

Lees meer
11-04-2024

Patagonia Amsterdam opent deuren

Lees meer
28-03-2024

Bol bestaat een kwart eeuw en blikt vooruit: “Circulair winkelen moet mainstream worden”

Lees meer