Nieuws

Eva Wolf gaat down under en vertrekt bij pr- en communicatiebureau De Wolven

02 januari 2019

De Wolven gaat verder onder één eigenaar

Pr- en communicatiebureau De Wolven gaat per februari 2019 verder zonder medeoprichter Eva Wolf.  Ze verhuist naar Nieuw-Zeeland en vertrekt daarmee ook bij het bureau. Haar taken zijn inmiddels overgedragen aan medeoprichter en partner Leonne van de Ven. Wolf, die twaalf jaar actief was binnen De Wolven, herenigt zich met haar familie down under en gaat als communicatieadviseur aan de slag bij de gemeente Tauranga.

Doordat Wolf al sinds september 2018 met sabbatical was, verandert er met haar definitieve vertrek niet veel binnen het bedrijf. Van de Ven: “We gaan Eva enorm missen als partner en collega. De afgelopen jaren hebben we samen met het hele team toegewerkt naar een sterkte positie in de markt. Als bureau zijn we ons steeds meer gaan richten op organisaties met een betekenis in de maatschappij. Deze koers blijven we met veel energie voortzetten.”

Eva Wolf verhuist per februari naar Nieuw Zeeland met haar gezin. Wolf: ”Het voelt dubbel om weg te gaan bij De Wolven. Het is een mooi bedrijf waar ik met veel enthousiasme aan en in heb gewerkt. Toch is het voor mij de juiste stap. Ik kijk er naar uit om terug te gaan naar een deel van mijn roots en laat het bureau met een compleet gerust en tevreden gevoel achter”.

MEER NIEUWS

26-07-2022

DuurzaamInvesteren.nl haalt 35,2 miljoen aan financiering op in het eerste halfjaar van 2022

Lees meer
13-07-2022

Cinekid Festival 2022 opent met wereldpremière van Totem op 12 oktober

Lees meer
06-07-2022

Nieuwe podcastserie Wie Wat Bewaart opent gesloten depotdeuren van Rijkscollectie

Lees meer
05-07-2022

Ambacht in Beeld Festival vraagt aandacht voor uitstervend vakmanschap

Lees meer
05-07-2022

Nieuwsplatform De Speld wil groeien en start crowdfunding

Lees meer