Nieuws

Formule 1-auto en allereerste kart van Max Verstappen te zien in Batavia Stad

07 juli 2023

Unieke kans om de Red Bull Racing-bolide in Nederland van dichtbij te bekijken

Na het succes van vorig jaar is ook dit jaar de Formule 1-auto van Max Verstappen van dichtbij te bewonderen in Lelystad. De kenmerkende bolide van de tweevoudig wereldkampioen is vanaf vandaag te zien bij de Max Verstappen Shop in Batavia Stad Fashion Outlet. De achttiende Oracle Red Bull Racing-bolide, ook wel de RB18, staat twee maanden lang in Batavia Stad Fashion Outlet. Daarnaast is Max z’n allereerste kart, waar hij op 4-jarige leeftijd zijn eerste meters mee maakte, te zien zijn in de Max Verstappen Shop in Lelystad. Beide unieke exemplaren zijn vanaf 7 juli  tot en met 4 september te bewonderen in het Fashion Outlet Center.

Dat doet ook Max Verstappen zelf plezier: “De support van mijn fans vanuit heel Nederland is altijd geweldig geweest. Het is super dat zij nu in Batavia Stad zowel mijn allereerste kart als deze Formule 1-auto kunnen bekijken. Ik heb aan beide mooie herinneringen.”

Ongekend populair
De Red Bull Racing-bolide van Max Verstappen, die momenteel op de eerste plek in het Formule 1-wereldkampioenschap van 2023 staat, maakt een speciale pitstop in Batavia Stad. Vanaf vrijdag 7 juli wordt de RB18-bolide gepresenteerd in een glazen container, midden in het shoppingcentrum van Batavia Stad. Mensen kunnen daardoor vanuit alle hoeken foto’s maken en het racewonder  bekijken. Samen met Max z’n allereerste kart komt er zo unieke autosporthistorie bijeen in Batavia Stad. Tijdens deze periode worden er ook verschillende activiteiten georganiseerd in het center. Zo is er een speciaal evenement tijdens de Grand Prix in Zandvoort en is er in de Official Shop van Max Verstappen onder andere een exclusieve winactie. Meer informatie over de evenementen en activiteiten staat op de website van Batavia Stad .

“De populariteit van Max Verstappen blijft ongekend hoog en het is fantastisch dat deze auto ook dit jaar weer in ons center staat”, vertelt Olivier van Veen, Brand Marketing Director van Batavia Stad. “Eén van onze kernwaarden is beautifully local en we zijn blij om onze bezoekers de Formule 1-auto van een van Nederlands grootste sporthelden exclusief te kunnen laten zien. De komst van de RB18 geldt voor ons als een van de hoogtepunten van 2023.”

Max Verstappen Official Shop
In 2020 opende de Max Verstappen Shop in Batavia Stad Fashion Outlet. Fans kunnen hier originele race-items zoals zijn helm en racepak bekijken. Daarnaast kunnen zij officiële Red Bull Racing en exclusieve Max Verstappen merchandise aanschaffen.

MEER NIEUWS

02-05-2024

Nieuwe Patagonia documentaire ‘The Shitthropocene’ onderzoekt het nieuwe tijdperk van goedkope rotzooi

Lees meer
25-04-2024

Nineties presenteert samen met Annelinde Bruijs Artificial by Nature op Oerol 2024

Lees meer
11-04-2024

Patagonia Amsterdam opent deuren

Lees meer
28-03-2024

Bol bestaat een kwart eeuw en blikt vooruit: “Circulair winkelen moet mainstream worden”

Lees meer