Nieuws

Forse omzetstijging en nieuwe merken voor Rosada Fashion Outlet

04 augustus 2016

Fashion Outlet in Roosendaal presenteert halfjaarcijfers

Rosada Fashion Outlet in Roosendaal kent in de eerste zes maanden van 2016 een omzetstijging van 27% ten opzichte van vorig jaar. De fashion outlet, die afgelopen mei uitbreidde, signaleert sinds zijn expansie bovendien een omzetplus van 64%. Ook heeft een nieuwe serie huurders hun weg naar Rosada weten te vinden.

Francois Peeters, center manager van Rosada, toont zich verheugd over de cijfers. “Het is mooi om te zien dat het centrum zo in trek is. In 2015 steeg onze omzet ook al – met 12% ten opzichte van het jaar ervoor – maar over de eerste helft van dit jaar zien wij al een omzetstijging van 27%. Sinds onze uitbreiding in mei is de omzetplus zelfs 64%.”

Op 13 mei 2016 presenteerde Rosada officieel zijn uitbreiding, bestaande uit 45 nieuwe winkelpanden en 8.000 extra vierkante meter. Dit deed Rosada, dat nu 23.000 vierkante meter telt, anderhalf keer in omvang toenemen. Peeters: “Dankzij deze expansie bieden we een nog breder winkelaanbod en richten we ons op een groter marktgebied – tussen de 60 tot 90 minuten rijden van Roosendaal. Daarnaast hebben we fors geïnvesteerd in de inrichting van het gehele publieke gebied, evenals in parkeervoorzieningen. Dit alles met als doel het publiek een ultieme en diverse shopbeleving te bieden. Onze inspanningen werpen duidelijk hun vruchten af.”

Nieuwe huurders
Ook de interesse van huurders blijkt onafgebroken. Peeters: “In mei telde het uitgebreide Rosada nieuwe nationale en internationale merken als GUESS, Adidas, Calvin Klein, Vingino, Gentiluomo, Chasin en Haribo. Na de opening zijn daar Siebel, After Eden en Riverwoods Junior bijgekomen. Nog op het programma staan de fashionmerken State of Art en Skechers, evenals Home & Cook en WMF; die beiden bekend zijn om hun kwalitatief hoogstaande keukenaccessoires. Zij zullen later dit jaar hun deuren openen. Rosada, dat ruim 100 merken telt, heeft een sterker merkportfolio dan ooit tevoren.”

MEER NIEUWS

01-03-2024

De Wolven zoekt een pr- en communicatieadviseur

Lees meer
09-01-2024

Patagonia Worn Wear tour keert terug naar sneeuwbestemmingen in Europa

Lees meer
09-01-2024

Kvik introduceert designkeuken Noliam in arizona beige en wood

Lees meer
18-12-2023

VPRO Cinekid Top 100 beste jeugdfilms 2023 bekend

Lees meer
15-12-2023

ScaleUp Dashboard 2023: voor het eerst in jaren weer meer snelgroeiende bedrijven in Nederland

Lees meer