Nieuws

Grootste fietsplatform ter wereld komt naar Nederland

17 mei 2017

Bicycling komt naar Nederland met een online platform en een kwartaal magazine. Op 1 juni ligt de eerste Nederlandse editie van Bicycling in de winkel. De komst van het grootste fietsplatform ter wereld wordt op 31 mei gevierd met een Kick-Off Ride in Amsterdam – aangevoerd door hoofdredacteur Laurens ten Dam. Net terug uit de Giro stapt hij direct weer op de fiets voor een 35 kilometer lange tocht door Amsterdam en omgeving, vergezeld door alle fietsliefhebbers die willen aansluiten. Ook Bicycling columnist Eric Corton sluit aan.

Laurens ten Dam: ‘Dit is een kans die ik niet wilde missen. Ik kan zo Nederland deelgenoot maken van de liefde voor de fiets en alles eromheen.’
Het platform brengt nieuws over de gewone fietsers en hun bijzondere verhalen. Maar ook over voeding, body & mind en de laatste trends. Met diepgang en met humor. Bicycling richt zich op de sportieve, zelfverzekerde fietser met een afwisselend leven. Zoals hoofdredacteur Laurens ten Dam, topwielrenner en levensgenieter.

Lancering?
Ter gelegenheid van de komst van de Nederlandse editie van Bicycling wordt op woensdag 31 mei de ‘Laurens ten Dam Kick-Off Ride’ gehouden. Alle fietsliefhebbers kunnen aansluiten. Vertrek is om 17.00 uur bij de Rapha Cycle Club Amsterdam (Wolvenstraat 10). De tocht voert onder meer langs Ouderkerk aan de Amstel en de Ronde Hoep. De finish is weer bij de Rapha Cycle Club.

MEER NIEUWS

02-05-2024

Nieuwe Patagonia documentaire ‘The Shitthropocene’ onderzoekt het nieuwe tijdperk van goedkope rotzooi

Lees meer
25-04-2024

Nineties presenteert samen met Annelinde Bruijs Artificial by Nature op Oerol 2024

Lees meer
11-04-2024

Patagonia Amsterdam opent deuren

Lees meer
28-03-2024

Bol bestaat een kwart eeuw en blikt vooruit: “Circulair winkelen moet mainstream worden”

Lees meer