Nieuws

Klaas Knot opent het MKB Ondernemers Congres op 27 oktober

06 september 2016

Op donderdag 27 oktober 2016 opent de president van De Nederlandsche Bank, Klaas Knot, het MKB Ondernemers Congres. Het congres in het Beatrixgebouw van de Koninklijke Jaarbeurs in Utrecht is inmiddels uitgegroeid tot het grootste MKB-evenement van Nederland. Met 50 kennis-sessies en 10 keynote sprekers kunnen de 2000 aanwezige ondernemers kennis en inspiratie opdoen én hun netwerk verder uitbreiden. Presentator Jort Kelder neemt de ondernemers, gedurende het plenaire deel van het programma, op zijn eigen uitgesproken wijze mee langs de verschillende keynote sprekers, zoals ras-ondernemers Roland Kahn en Arko van Brakel en business coach Laura Babeliowsky.

Het MKB Ondernemers Congres, dat dit jaar het thema veerkracht heeft, pakt groter uit dan ooit. Het evenement biedt podium aan 60 sprekers uit binnen- en buitenland. Ondernemers kiezen zelf hun programma door een selectie te maken uit 50 kennis-sessies, zoals MKB Talks en workshops, die ondernemers de kans geven om direct aan de slag te gaan of voordeel te behalen. De 15 hoofdonderwerpen van het congres –  zoals Business Development 2020, Export, Online World, Big Data en Retail 4.0 –  vormen de rode draad binnen het programma. Daarnaast is op het congres het Better Businessplein, de Innovation Playground en de elevatorpitch met Jort Kelder te vinden.

Medeorganisator Wouter Mathijs: “Klaas Knot weet als geen ander wat het belang is van het MKB voor Nederland en Europa. Daarnaast heeft hij zich in het verleden uitgesproken over nieuwe financieringswijzen voor het MKB, oftewel hij maakte zich sterk voor een grotere mate van veerkracht van ondernemers. Dat maakt hem voor ons de gedroomde openingsspreker.” Klaas Knot heeft ruim veertien jaar verschillende functies bekleed voordat hij in 2011 tot president van De Nederlandsche Bank werd benoemd. Naast zijn werk voor DNB, is Knot werkzaam als hoogleraar Geld en Bankwezen aan de Rijksuniversiteit Groningen. Ook is hij anderhalf jaar werkzaam geweest als econoom aan het Internationaal Monetair Fonds.

Voor meer informatie over het MKB Ondernemerscongres: www.mkbondernemerscongres.nl

MEER NIEUWS

11-04-2024

Patagonia Amsterdam opent deuren

Lees meer
28-03-2024

Bol bestaat een kwart eeuw en blikt vooruit: “Circulair winkelen moet mainstream worden”

Lees meer
26-03-2024

Patagonia opent voor één dag Worn Wear pop-up shop in Amsterdam

Lees meer
14-03-2024

Bol bundelt krachten met leveranciers om uitstoot CO2 te verminderen

Lees meer