Nieuws

Kvik introduceert designkeuken Bordo in Arizona beige

09 januari 2023

Het stijlvolle design Bordo van de Deense keukenfabrikant Kvik is begin 2023 beschikbaar in een nieuwe, zachte kleur: Arizona beige. Bordo is het toonbeeld van Deens design en combineert eenvoud en strakke lijnen met organische materialen. Zo zijn de Bordo-kasten en -fronten gemaakt van spaanplaat waarvan minimaal 50% uit gerecycled materiaal bestaat. En tegen de tijd dat je keuken het einde van zijn levensduur heeft bereikt, kan 99% van Bordo opnieuw gerecycled worden. Gecombineerd met een werkblad in laminaat is Bordo een duurzame, Deense designkeuken met een aantrekkelijke prijs.

Als een van de bestverkochte keukens van Kvik is Bordo een bewezen tijdloos ontwerp. Kvik laat zien dat een designkeuken in combinatie met duurzame materialen niet duur hoeft te zijn. Zo is Bordo al verkrijgbaar vanaf €3.738. Op deze manier maakt Kvik duurzaam design niet alleen toegankelijk voor mensen met een groot budget.

Claus Johnsen, head of design bij Kvik: “Onze producten moeten er tegenwoordig niet alleen stijlvol uitzien en betaalbaar zijn, maar ook rekening houden met toekomstige generaties. Dit doen we door duurzaam te produceren, verantwoorde materialen te gebruiken én tijdloze designs te ontwerpen die jaren meegaan. Keukendesign Bordo is hier het prototype van.”

MEER NIEUWS

01-09-2023

Kleur in de keuken: Kvik introduceert designs in mistig blauw en arizona beige

Lees meer
22-08-2023

Onderzoek online marktplaats refurbed: 86% van de Nederlanders bekend met term refurbished

Lees meer
17-08-2023

Theatercollectief Nineties presenteert samen met Nic Bruckman Projecten lunchvoorstelling Vast

Lees meer
15-08-2023

Pride voorbij? Nee! 4 tips om je inclusieve boodschap het hele jaar door uit te dragen

Lees meer
14-08-2023

Ophef! 6 opvallende communicatiemomenten in de sport

Lees meer