Nieuws

Nieuwe aanwinsten voor De (Jonge) Wolven

20 december 2017

Het Amsterdams pr- en communicatiebureau De Wolven breidt de roedel uit met twee nieuwe trainees voor De Jonge Wolven. Franny Pouderoyen en Monique de Wolf (what’s in a name) worden tijdens een traineeship van tien maanden opgeleid tot ware pr-kanjers. Ze gaan direct aan de slag met zowel bestaande als nieuwe klanten en projecten.

De Jonge Wolven
De Jonge Wolven is een initiatief van pr- en communicatiebureau De Wolven waarbij afgestudeerde communicatietalenten met een frisse blik meewerken aan projecten bij de opdrachtgever op locatie of vanuit het Wolvennest in Amsterdam. Ervaren Wolven-adviseurs begeleiden de trainees gedurende tien maanden met als doel de jonge talenten een kans te bieden om ervaring op te doen in het vak. Tevens geven De Jonge Wolven met hun nieuwsgierigheid en eagerness een boost aan de creatieve denkkracht van organisaties.

Het roer om
Jonge Wolf Franny besloot het roer om te gooien na haar master Informatierecht aan de Universiteit van Amsterdam. Mede dankzij haar minor Journalistiek en stage bij de NOS besloot ze haar wetboeken definitief in te ruilen voor onder andere kranten en online magazines. Jonge Wolf Monique was voorheen Social Advertising Specialist bij Second Degree (part of Dept), waar ze betaalde advertenties inzette op onder andere LinkedIn voor merken als Philips en Microsoft. Op zoek naar meer creativiteit en strategie besloot Monique een carrièreswitch te maken naar het pr-vak.

Aan de slag
Stilzitten is er niet bij voor de nieuwe lichting. Ze gaan direct aan de slag met social media beheer voor verschillende klanten, het ontwikkelen en uitvoeren van een LinkedIn-strategie voor Human Collective en het organiseren van een eigen communicatie-event tijdens de Week van de Circulaire Economie.

MEER NIEUWS

09-11-2022

Online marktplaats refurbed breidt productaanbod in Nederland uit met refurbished gameconsoles

Lees meer
08-11-2022

Mascha Halberstad wint Burny Bos Eigenwijsprijs 2022

Lees meer
08-11-2022

Nederlandse energiecoöperaties slaan handen ineen om energiesituatie huishoudens te verbeteren

Lees meer
03-11-2022

Boeklancering ‘Ik wil je iets vertellen’: Een prentenboek dat kinderen helpt praten over nare ervaringen

Lees meer
03-11-2022

Museumnacht Amsterdam zet dit jaar meer in op inhoudelijk programma

Lees meer