Nieuws

RB18 Formule 1-auto van Max Verstappen te zien in Batavia Stad

17 augustus 2022

Unieke kans om de 2022 Red Bull Racing-bolide in Nederland te bekijken

Na het succes van vorig jaar is ook dit jaar de Formule 1-auto van Max Verstappen van dichtbij te bewonderen in Lelystad. De achttiende Oracle Red Bull Racing-bolide, ook wel de RB18, staat normaal gesproken bij Red Bull in Salzburg. Formule 1-fans krijgen nu de kans om de auto waar Max Verstappen dit seizoen zijn races in rijdt van dichtbij te bekijken.
De tentoongestelde auto is de enige replica van de RB18 in Europa. De wereldberoemde bolide is vanaf vandaag te zien bij de Max Verstappen Official Shop in Batavia Stad Fashion Outlet.

Verstappen in de spotlights
De Red Bull Racing-bolide van Max Verstappen, die momenteel op de eerste plek in het Formule 1-wereldkampioenschap van 2022 staat, maakt een speciale pitstop in Batavia Stad. Vanaf midden augustus wordt de racebolide voor vier weken gepresenteerd in een glazen container, midden in het shoppingcentrum Batavia Stad. Mensen kunnen daardoor vanuit alle hoeken foto’s maken en het racewonder bekijken. De RB18 raceauto is in
de shopstad te bekijken tot 12 september en op 4 september is Max Verstappen te zien tijdens de Dutch Grand Prix op Circuit Zandvoort.

Ongekend populair
Vorig jaar was een eerdere versie van de Formule 1-auto van Max Verstappen al te bewonderen in Batavia Stad. “Daar kwamen een hoop mensen op af,” vertelt Scott Otte, Marketing Director Batavia Stad Fashion Outlet. “Daarna werd Max natuurlijk wereldkampioen en daarmee is hij in populariteit flink gestegen. Eén van onze kernwaarden is beautifully local en we zijn blij om onze bezoekers de Formule 1-auto van een van Nederlands grootste sporthelden exclusief te kunnen laten zien. Vanwege onze centrale ligging komen onze bezoekers uit het hele land en daar zitten een hoop Max Verstappen-fans bij. De komst van de RB18 geldt voor ons als een van de hoogtepunten van 2022.”

In 2020 opende de Max Verstappen Official Shop in Batavia Stad Fashion Outlet. Fans kunnen hier originele race-items zoals zijn helm en racepak bekijken. Daarnaast kunnen zij andere Red Bull Racing en Max Verstappen merchandise aanschaffen. Met de plaatsing van de auto wordt ook direct een nieuwe merchandise-lijn van de Grand Prix in Zandvoort gelanceerd, die vanaf 17 augustus verkrijgbaar is in de Max Verstappen Official Shop
in Batavia Stad.

Meer informatie
Batavia Stad Fashion Outlet
Openingstijden: 10.00 tot 20.00 uur
Bataviaplein 60, Lelystad

MEER NIEUWS

11-04-2024

Patagonia Amsterdam opent deuren

Lees meer
28-03-2024

Bol bestaat een kwart eeuw en blikt vooruit: “Circulair winkelen moet mainstream worden”

Lees meer
26-03-2024

Patagonia opent voor één dag Worn Wear pop-up shop in Amsterdam

Lees meer
14-03-2024

Bol bundelt krachten met leveranciers om uitstoot CO2 te verminderen

Lees meer