Nieuws

Steff van Dorp versterkt team De Wolven

06 augustus 2019

Per 1 augustus is Steff van Dorp (31) gestart als pr-adviseur bij pr- en communicatiebureau De Wolven. Hiervoor was Van Dorp verantwoordelijk voor het begeleiden en promoten van auteurs als Dimitri Verhulst, Bert Wagendorp en Hanna Bervoets bij Uitgeverij Pluim. Met haar aanstelling bij De Wolven telt het Amsterdamse bureau negen adviseurs.

Van Dorp begon haar loopbaan in 2012 op de pr-afdeling van de literaire uitgeverijen Atlas Contact en uitgeverij Podium. Vervolgens maakte zij de overstap naar online communicatiebureau Dorst & Lesser, waar zij als social creative werkte en campagnes bedacht voor opdrachtgevers als Lidl Nederland, Rituals, Aperol en het Joods Historisch Museum. Daarna keerde ze terug naar het boekenvak bij uitgeverij Pluim. Nu weet Van Dorp haar ervaring in het bedenken van creatieve campagnes en goede contacten bij de media te combineren bij De Wolven.

Over De Wolven
De Wolven is een bureau dat gespecialiseerd is in publiciteit en het vergroten van naamsbekendheid via media, influencers en social media. Met een team van media- en communicatie-experts ontwikkelen zij innovatieve communicatiestrategieën en pr-campagnes en voeren die effectief uit, met altijd zichtbare resultaten. Klanten zijn onder andere: Circl, bol.com, Nederland Circulair!, Mood Media, College voor de Rechten van de Mens, Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen, Stichting Melanoom, OM Rotterdam, WPG Media en Museumplein Limburg. Meer informatie: www.dewolven.com.

MEER NIEUWS

09-11-2022

Online marktplaats refurbed breidt productaanbod in Nederland uit met refurbished gameconsoles

Lees meer
08-11-2022

Mascha Halberstad wint Burny Bos Eigenwijsprijs 2022

Lees meer
08-11-2022

Nederlandse energiecoöperaties slaan handen ineen om energiesituatie huishoudens te verbeteren

Lees meer
03-11-2022

Boeklancering ‘Ik wil je iets vertellen’: Een prentenboek dat kinderen helpt praten over nare ervaringen

Lees meer
03-11-2022

Museumnacht Amsterdam zet dit jaar meer in op inhoudelijk programma

Lees meer