Nieuws

Zadig & Voltaire brengt rock-‘n-roll met Franse flair naar Lelystad

07 december 2023

Batavia Stad verwelkomt nieuwe premium fashion merken in de decembermaand

Batavia Stad Fashion Outlet voegt nieuwe (internationale) merken toe aan haar winkelaanbod. Modeliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij de iconische Franse modeketen Zadig & Voltaire, tijdloze comfortabele items shoppen bij 10DAYS en kunnen bij Timberland terecht voor de iconische veterboot. De nieuwe winkel van Swarovski biedt schitterende luxe cadeaus van kristal en bij de It’s all about Christmas pop-up shop vinden bezoekers alles voor een magische kerst.

Franse rock & roll en tijdloze klassiekers
In Batavia Stad komt Franse rock-‘n-roll tot leven in de recent geopende Zadig & Voltaire-winkel. Het merk biedt een uitgebreide collectie kleding en accessoires zoals prachtige leren tassen, elegante jurken en iconische T-shirts voor zowel mannen als vrouwen. Voor wie nog op zoek is naar de perfecte outfit voor de feestdagen: de kleding van Zadig & Voltaire leent zich hier uitstekend voor. De producten van het merk zijn chic en luxueus, maar ook draagbaar en origineel. Om de look helemaal af te maken kunnen bezoekers van Batavia Stad terecht bij de luxe winkel van Swarovski voor een groot assortiment van kristallen juwelen en accessoires.

Het nieuwe winkelaanbod van Batavia Stad biedt ook moderne, comfortabele kleding met een tijdloze twist met de opening van 10DAYS en Timberland. Liefhebbers kunnen hier terecht voor hoogwaardige schoenen en kleding, perfect voor een stoere stijlvolle look. Voor de ultieme feestvreugde biedt de tijdelijke pop-up store It’s all about Christmas alles voor een feestelijke decembermaand, van decoraties tot betoverende cadeaus voor kerst.

Groeiend premium winkelaanbod
Met deze nieuwe toevoegingen biedt Batavia Stad een nog uitgebreider en gevarieerder winkelaanbod. “De nieuwe merken sluiten goed aan bij de toekomstplannen en strategie van Batavia Stad om uit te groeien tot dé premium fashion destination van Nederland,” aldus Chris Janse, Centre Director. “Wij streven ernaar een ongeëvenaarde winkelervaring te bieden, waar hoogwaardige merken samenkomen om onze bezoekers te verrassen en inspireren.”

KEYWORDS

MEER NIEUWS

02-05-2024

Nieuwe Patagonia documentaire ‘The Shitthropocene’ onderzoekt het nieuwe tijdperk van goedkope rotzooi

Lees meer
25-04-2024

Nineties presenteert samen met Annelinde Bruijs Artificial by Nature op Oerol 2024

Lees meer
11-04-2024

Patagonia Amsterdam opent deuren

Lees meer
28-03-2024

Bol bestaat een kwart eeuw en blikt vooruit: “Circulair winkelen moet mainstream worden”

Lees meer