Influencer evenement: opening CIRCL

De vraag
Ken jij het verhaal van de groene oase Circl op de Zuidas? In het zakelijke hart van Nederland opende in de zomer van 2017 deze circulaire hotspot met restaurant, rooftopbar, groene daktuin en event- en work spaces. Maar vertoeven tussen de grijze pakken voor duurzaam vertier, is dat een optie? Jazeker, Circl laat zien dat het dé ontmoetingsplek kan zijn waar mensen met verschillende achtergronden samenkomen. Het ABN AMRO-team achter dit concept wilde dit maar al te graag delen met de influencers in de wereld van kunst, architectuur, food en lifestyle.

De Wolven was de lucky one en ging de uitdaging aan om een bonte verzameling influencers met elkaar te verbinden bij Circl.

Onze acties
Evenement
Circl wil de circulaire beweging in Nederland stimuleren door mensen samen te brengen die hun ervaringen en ideeën delen. Dus wat nou als we een lifestyle journalist aan tafel zetten met een horecakenner en een kunstblogger? Eten verbindt! Daarom organiseerden wij samen met Circl een culinaire en circulaire reis door het pand.

Het resultaat
Van personality Chef met Lef, tot blogger Barts Boekje, van lifestyleplatform Esquire tot hotspot-kenner Greater Venues. Zij en andere influencers kregen een voorproefje. En… het duimpje ging omhoog. Volgens hen is er nu daadwerkelijk een reden om op de Zuidas te komen! Extra leuk: we kregen ingefluisterd dat ze normaal gesproken altijd met dezelfde mensen op een event staan. Dus ook voor de aanwezige influencers was het een unieke ervaring.

Bekijk de aftermovie van Mister Cocktail hier.