Influencer Marketing

Bekende YouTubers, Instagrammers en TikTokkers kun je inzetten voor jouw merk of bedrijf. Niet alleen hebben ze vaak een intensieve band met hun vele volgers, ze worden ook als betrouwbaar gezien vanwege hun affiniteit met het onderwerp waarover ze communiceren. Influencer marketing is dan ook een perfecte manier om een doelgroep effectief te bereiken.

Wij werken samen met social media micro influencers op het gebied van maatschappelijke thema’s, duurzaamheid, interieur, voeding en ouderschap. We kunnen voor opdrachtgevers een influencer marketing strategie bedenken en uitvoeren, waarbij we de juiste influencer zoeken die de boodschap op een originele manier communiceert.

Zo schakelden we voor Iktoon de hulp van influencers in om Nederlandse amateurkunstenaars op te roepen hun kunsten te laten zien aan de hand van workshops, exposities en shows. Voor Nivon Natuurvrienden lieten we mommy influencers overnachten op de Nivon camping om het Nivon-gevoel te ervaren. En voor de KNAW-onderwijsprijs werkten we samen met docent influencers die hun eigen social media-kanaal inzetten

Wil je weten wat influencer marketing voor jou kan doen? Bel of mail ons. Meer lezen? Ga dan naar onze blogs en cases.

Nieuwsgierig? Neem contact met ons op