Interim communicatieadviseur

Een nieuw, groot project, werk dat zich opstapelt, een collega die ziek is, of met zwangerschapsverlof gaat, een crisis die meteen aangepakt moet worden; op sommige momenten is het fijn als er iemand bijspringt. Wij kunnen die extra paar handen zijn en de sparringpartner die net even op een andere manier naar een project kijkt.

Met onze lange ervaring op het gebied van interim communicatie weten we hoe we snel en effectief de druk van de ketel moeten halen. We kunnen onze eigen adviseurs inzetten, of gebruikmaken van ons netwerk van freelance communicatieadviseurs.

We hebben interim-opdrachten gedaan voor o.a.: ABN AMRO (interne communicatie rondom o.a. overname), MTV Networks (vervanging van communicatieadviseur), Meld Misdaad Anoniem (pr-management en uitvoering), NCWT (algeheel communicatieadvies en uitvoering rondom Weekend van de Wetenschap en Wetenschapsdiner), Het College voor de Rechten van de Mens (communicatieadvies rondom nieuwe website, vervanging communicatiemanager), WPG Uitgevers (cCommunicatie manager) enĀ PantarĀ (pr-adviseur).

Wil je weten wat wij voor je kunnen doen? Bel of mail ons. Meer lezen? Ga dan naar onze blogs en cases.

Nieuwsgierig? Neem contact met ons op