Communicatietraining

Hoe doe je dat, je bedrijf, of merk, met succes onder de aandacht brengen? Wat is het belang van een ijzersterke kernboodschap? En hoe genereer je free publicity? In onze communicatietrainingen laten we zien hoe je, met succes, jouw boodschap communiceert. Of je nu een startup bent, kunstenaar, of een communicatieadviseur die verdieping in het vakgebied zoekt.

Communicatie is geen kwestie van copy-pasten. Een journalist te woord staan is iets anders dan een post op social media. Een persbericht schrijven is niet hetzelfde als een nieuwbrief. In onze communicatietrainingen leer je werken met verschillende media.

Zo word je tijdens onze Mediatraining klaargestoomd om de media zo goed mogelijk te woord te staan, inclusief cameratraining. Met onze Social media training leren we je hoe je het beste kanalen zoals Facebook, LinkedIn en Instagram in kunt zetten voor je bedrijf, merk of campagne. Onze training Persbericht schrijven richt zich op hoe je van jouw boodschap een nieuwswaardig bericht kan schrijven. En de training Creatief schrijven zorgt dat je buiten de gebaande paden leert denken en op een creatieve manier je bedrijf, merk of product onder de aandacht kunt brengen bij je doelgroep.

Wil je meer weten over onze communicatietrainingen? Bel of mail ons. Meer lezen? Ga dan naar onze blogs en cases.

Nieuwsgierig? Neem contact met ons op