Campagnes

Of het nu gaat om meer naamsbekendheid, of een nieuw product of specifieke dienst onder de aandacht brengen; opvallen is belangrijk. Met de juiste pr-campagne bereik je immers het juiste publiek.

Voor inhoudelijke, maatschappelijke thema’s bedenken wij creatieve concepten (inclusief namen)  en voeren die, vaak samen met partners, ook uit.  Zo bedachten we voor Nederland Circulair een B2B LinkedIn campagne, voor iktoon een social media campagne en voor Stichting Melanoom de influencer campagne Discover Your Spot én de crossmediale campagne #checkjezelf. Is er al een campagne bedacht, dan kunnen we ook alleen het pr-gedeelte daarvan optimaliseren en uitvoeren.

Wij vinden het belangrijk om de identiteit van een merk of dienst te waarborgen in de campagnes die we ontwikkelen. Door in een vroeg stadium bij het proces betrokken te zijn, kunnen wij campagnes op nieuwswaarde beoordelen en opdrachtgevers adviseren over de strategie en mediakansen.

Wil je meer weten over hoe wij kunnen bijdrage aan jouw campagne? Bel of mail ons. Meer lezen? Ga dan naar onze blogs en cases.

Nieuwsgierig? Neem contact met ons op