PR

PR zien wij als het resultaat van de juiste strategie. Waarbij nieuws, timing, creativiteit  en een heldere boodschap essentieel zijn. We halen voor onze klanten niet alleen de nieuwswaarde van hun boodschap naar boven, maar brengen die ook op het juiste moment onder de aandacht, bij de juiste media (print, blogs, radio, televisie) en personen (journalisten, influencers, redacteuren).

We gaan verder dan alleen een persbericht schrijven en versturen. Wat we doen loopt uiteen van  ‘free publicity’-activiteiten tot betaalde samenwerkingen en alle denkbare tussenvormen zoals persevents, pr-stunts of persoonlijke mediabenadering.

Daarnaast kunnen we ondersteunen bij het schrijven van persberichten, het opstellen en uitrollen van een publiciteitsplan, en als er, in het ergste geval, sprake is van negatieve publiciteit zorgen we voor een solide crisiscommunicatieplan.Voor onze klanten werken we op projectbasis waarbij we in korte tijd aandacht voor een specifiek onderwerp genereren, maar we kunnen ook de volledige press desk-taak op ons nemen. We zijn dan vaak een onderdeel van het communicatieteam en nemen de verantwoordelijk voor alle persactiviteiten gedurende een lange periode.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen doen? Bel of mail ons. Meer lezen? Ga dan naar onze blogs en cases.

Nieuwsgierig? Neem contact met ons op