pr & perslancering: Rosada

De vraag
Rosada, dé fashion outlet in Roosendaal, vierde op 13 mei zijn uitbreiding. Met 45 nieuwe winkelpanden en 8.000 extra vierkante meter aan shopgenot werd de fashion outletl anderhalf keer groter dan voorheen. Aan De Wolven, vanaf dat moment het vaste pr-bureau van Rosada, de eer om publiciteit voor het vernieuwde Rosada te verzorgen.

Onze acties

  • Identificeren van interessante en mediagenieke informatie en insteken voor zowel B2B, B2C en regionale media;
  • Het 1-op-1 benaderen van key media binnen deze doelgroepen;
  • Het creëren van content voor Telegraaf VROUW, waarmee we een samenwerking aangingen;
  • Het bedenken en uitvoeren van een ‘publiekstrekkend’ moment op het openingsevent. Dit werd een catwalk show – met aansluitend een meet & greet – met Fred van Leer.

Het resultaat
De opening van het vernieuwde Rosada kende een free publicity waarde van ruim 360.000 euro. Enkele voorbeelden:
Ruimschoots aandacht voor Rosada in het Financieele Dagblad, AD en Trouw. Gerben Boomsma, algemeen directeur van Stable (manager en ontwikkelaar Rosada) was hoofdgast bij BNR’s Zakendoen Met. Rosada was prominent aanwezig in regionale media als BN/De Stem, PZC, Brabants Dagblad, De Gelderlander en Omroep Brabant. Een aankondiging van Fred’s Fashion Contest in Grazia en VROUW. Een verslag van Fred van Leers fashion door bloggers en vloggers als Good Girls Company en RDazzle. Artikelen over Rosada en nieuwe pareltjes in deze fashion outlet (zoals een Haribo winkel) in (vak)media als Retail News, Vastgoedmarkt, Vastgoedjournaal, Shopping Centre News en InStore.