Influencers event: Boedelruimers

De vraag
Het is lang niet altijd nodig om nieuwe, dure meubels en accessoires aan te schaffen voor je inrichting. Want, bij kringloop Boedelruimers zijn er genoeg hidden gems voor een prikkie. Toch weet nog niet iedereen de winkels te vinden. Aan De Wolven dus de taak om meer naamsbekendheid te creëren.

Onze actie
De Jonge Wolven organiseerde een social influencer high tea, midden in de kringloopwinkel in Amsterdam Noord. Het servies, de tafels, de stoelen… alles kwam uit Boedelruimers. Tijdens de high tea was er een kringloop-modeshow en een kringloop-safari bood de influencers de kans om op jacht te gaan naar mooie spullen. Zowel de high tea als hun gevonden pareltjes deelden zij via hun social media kanalen.

Het resultaat
Een hele pagina in Metro en radio-interviews op FunX en AmsterdamFM. Daarnaast veel online aandacht via blogs en social media, onder andere op Interior Junkie, Coosje, Go with the Vlo en Stoere Vrouwen. De eigenaar van de winkel gaf na afloop aan dat er een nieuwe doelgroep is aangeboord. Er komen nu ook jongere, hippe mensen naar de winkel voor de kleding. Ook zorgde het event voor een positieve vibe onder het personeel: een bijkomend voordeel dus.