Nieuws

Anne van den Nulft en Rebecca Thuijs versterken team De Wolven

06 januari 2019

Het Amsterdams pr- en communicatiebureau De Wolven breidt uit met twee nieuwe talenten; Jonge Wolf Anne van den Nulft is per 1 januari gestart als trainee en Rebecca Thuijs blijft na haar stage als pr-medewerker. Tijdens het traineeship ‘De Jonge Wolven’ wordt Anne opgeleid tot communicatiespecialist. Ze gaat aan de slag voor een aantal bestaande en nieuwe klanten zoals bol.com, Circl en RAUM en verdiept zich verder in het vak. Rebecca Thuijs gaat het team versterken als social media specialist.

Anne van den Nulft deed naast haar master communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit van Amsterdam, ervaring op bij LINDA. Haar kennis omtrent communicatie rijkt verder dan Nederlandse bodem, zo heeft ze haar minor marketing en pr gevolgd aan de University of Georgia in Amerika. Rebecca Thuijs studeert Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam en focust zich daarnaast op haar passie voor film en fotografie.

De Jonge Wolven
De Jonge Wolven is een initiatief van pr- en communicatiebureau De Wolven waarbij afgestudeerde communicatietalenten met een frisse blik meewerken aan projecten bij de opdrachtgever op locatie of vanuit het kantoor aan de Lauriergracht in Amsterdam. Tijdens het traineeship krijgt de Jonge Wolf een serie workshops op het gebied van pr, creatief denken, schrijven en sociale media. Ervaren adviseurs begeleiden de trainees gedurende zes maanden met als doel de jonge talenten een kans te bieden om ervaring op te doen in het vak. Tevens geven De Jonge Wolven met hun nieuwsgierigheid en eagerness een boost aan de creatieve denkkracht van organisaties.

MEER NIEUWS

11-04-2024

Patagonia Amsterdam opent deuren

Lees meer
28-03-2024

Bol bestaat een kwart eeuw en blikt vooruit: “Circulair winkelen moet mainstream worden”

Lees meer
26-03-2024

Patagonia opent voor één dag Worn Wear pop-up shop in Amsterdam

Lees meer
14-03-2024

Bol bundelt krachten met leveranciers om uitstoot CO2 te verminderen

Lees meer