Nieuws

Never stop exploring – Batavia Stad opent winkel The North Face

08 maart 2023

Fashion outlet brengt met The North Face het outdoor avontuur naar Lelystad

Het avontuurlijke outdoor merk The North Face opent haar deuren in Batavia Stad Fashion Outlet Center. Dit premium outdoor merk staat bekend om hun kwalitatieve en duurzame producten die de drager in staat stellen om de wereld om hun heen te ontdekken. De opening van een winkel The North Face past binnen de missie van Batavia Stad voor meer premium fashion merken en duurzaamheid. Bezoekers kunnen vanaf 11 maart de designs van The North Face altijd shoppen met kortingen van 30% tot 70%. 

Batavia Stad wil continu de bezoekers een meer premium shopbeleving bieden en voegde het afgelopen jaar verschillende luxe en gerenommeerde merken toe aan het assortiment. Na My Jewelery, Black Bananas, The Healthy Kitchen, American Vintage, Sandro en Maje komt daar nu ook The North Face bij.

Chris Janse, Center Director Bataviastad: “Met de toevoeging van The North Face zetten we Batavia Stad niet alleen als premium shopping destination nog meer op de kaart, maar dragen we ook direct bij aan de duurzame doelen van ons outlet center. Naast ons initiatief RE.love met onder andere de pop-up store van The Next Closed zijn we continu op zoek naar mogelijkheden voor duurzame samenwerkingen. We zijn trots dat we een winkel van The North Face hieraan toe kunnen voegen.”

Het North Face avontuur naar Lelystad
The North Face, genoemd naar de meest uitdagende kant van de berg, staat voor ontdekken zonder compromis. Sinds 1966 nemen ze al hun beslissingen met één doel: de planeet beschermen waar ze van houden. Dat zie je terug in de collecties, de materialen die gebruikt worden én het nastreven van circulariteit. Het merk wil de wereld achter de kaart zien en écht op ontdekkingstocht gaan. Voor het outdoor merk is beter geen bestemming. Het is een reis.

MEER NIEUWS

01-09-2023

Kleur in de keuken: Kvik introduceert designs in mistig blauw en arizona beige

Lees meer
22-08-2023

Onderzoek online marktplaats refurbed: 86% van de Nederlanders bekend met term refurbished

Lees meer
17-08-2023

Theatercollectief Nineties presenteert samen met Nic Bruckman Projecten lunchvoorstelling Vast

Lees meer
15-08-2023

Pride voorbij? Nee! 4 tips om je inclusieve boodschap het hele jaar door uit te dragen

Lees meer
14-08-2023

Ophef! 6 opvallende communicatiemomenten in de sport

Lees meer